Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Ismeri valaki ezt a fickót,...

Ismeri valaki ezt a fickót, és esetleg próbálkozott e már valaki az általa tanácsolt dolgokkal, és más is egyet ért teljes mértékben a meglátásaival?

2015. jún. 28. 23:38
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Most nem értem nekem azt mondták van ez a vízdesztilláló ebbe néha szűrőt kell cserélni de nem igazán kell más hozzá.
2015. júl. 20. 00:21
 12/48 A kérdező kommentje:

amiket mutattam víztisztítót már 35EFt ért lehet venni a szűrő bele 4500Ft és kb 900 liter víz után kell cserélni.Van többfajta is

[link]

2015. júl. 20. 00:24
 13/48 anonim ***** válasza:
De ezzek nem szürik meg annyira és még úgyan az a csapvízérzete van. 100.000ft-tól vannak amik reverz fordított omniózis módon szürés és vissza ásványozzák, de drága a patronok bele. a mobilitás hordozhatod magadal is ezt a fajtát.:) A szén szürőt csak a szagok ízek miatt kell bele, ami 1 évre 3500ft. Kibírható összeg. Az egészéges vízhez tisztánnak kell lenni és ez a készülék nem szűr hanem fel forralja és atiszta vízet csapatják le. Ezért 99% tiszta lesz. A szűrőt meg ellenörizni kell, mert lehet 2 hónap azt csere van.:)
2015. júl. 20. 05:06
 14/48 anonim ***** válasza:
Mit néztem PUREPRO M500 SUPER OZMÓZIS VÍZTISZTÍTÓ. ebben is van aktív szén szürő! RO 0,0001 szürő is ami tényleg tiszta vízet csinál, de ezt neked kell el döntened. Egyik kollegám meséli, hogy 2 havonta pucolni kell, mert annyira be feketedik a szürő. Az 1 iket 6 havonta kell a másikat 24 havonta. Szóval gondold meg.
2015. júl. 20. 05:13
 15/48 A kérdező kommentje:
Hát én vízszűrőből kóstoltam anno ismerősöméknél vizet,ami úgy működött hogy nem is elktrosmos volt azt hiszem hanem fent be öntötték a vizet az le folyt egy ilyen szén szűrőn aztán át folyt ilyen csoda köveken annak a víznek utána se íze se bűze nem maradt szóval nem érzett,hogy valaha is csap víz lett volna,én inkább úgy mondanám hgogy nem minden szűrő jó de a jókról meg be magyarázzák az embernek,hogy az nem jó legalább is várhegyiék ezt mondják de ez nem teljesen igaz,mondanak jókat tényleg csak ők kicsit világvégésen fogják fel a dolgot és van benne ám elég sok mánia is,szerintük más módszer nem lehet jó csak az övék,de azért hál isten ez nem pont így van.
2015. júl. 20. 11:04
 16/48 A kérdező kommentje:
Ja az meg már más kérdés,hogy az általad említett szűrő meg csak simán túl van árazva,mivel ugye profit mindenek felett.
2015. júl. 20. 11:06
 17/48 A kérdező kommentje:
Na de akkor te is az általam linkelt vízdesztillálót használod?
2015. júl. 20. 11:15
 18/48 anonim ***** válasza:
Igen, azt a vízdesztilációt használom. kiegészítettem egy 11.000ft-os klór nehéz fém és bakteriális szürővel, mert lusta vagyok 3 naponta vízkövet pucolni és ez után ecetes szivacsal ki súrolom.:) Én is voltam ilyen víz micsodán. A te fajtád egy pi vizes voltamit én jó drágán meg is vettem. Azzal ég atta vílágon semmi változást nem éreztem. Mikor itthon használtam a csapvízetéreztem, aki meg bemutatta 200.000ft víz szürője volt be építve. És igaza van szerintem várhegyinek, mert ha csapvízet iszok iszonyúan izzadok és a desztvíz vagy a boltban vet pi vízzel nem izzadok annyira.:) És 3 nap allatt elmúlasztotta a prosztata gyulladásomat. Amit évek óta szenvedtem. A vissza sózást a magyar szabvány miatt van, de én azt a vissza patronozó eszközt ki venném és csak és kizárólag tiszta natrium cloridal sóznám.
2015. júl. 20. 13:25
 19/48 anonim ***** válasza:
Van egy pi szüröm és én ezt fogom a desztvízet bele csurgatni, mely vissza ásványoz egy picikét. Szerintem ez sokkal ólcsóbb, mint takarítani 2 havonta a szürőket. Én ezért odszkódok a beépíthetős szürős dobozoktól. Nem vitattom ezzek is jók, de inkább mobilitás és ha pi vízbe tiszta vízet öntök az nem koszolódik.:)
2015. júl. 20. 13:28
 20/48 anonim ***** válasza:
Akkor neked is ez a szűröd van?
2015. júl. 20. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!