Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Ismeri valaki ezt a fickót,...

Ismeri valaki ezt a fickót, és esetleg próbálkozott e már valaki az általa tanácsolt dolgokkal, és más is egyet ért teljes mértékben a meglátásaival?

2015. jún. 28. 23:38
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon érdekes előadásai vannak, és sok mindennel egyetértek vele. Persze nem mindennel, azt nem szeretem, amikor a politikát is belekeveri, de egészségi tanácsai nagyon jók.
2015. júl. 12. 08:18
 2/48 anonim ***** válasza:
Desztilált vízet 2 hete kezdtem el az Ő tanácsára és évek óta tartó prosztatta gyuladásom kifakadt és eltünt.:) Volt búza fű porom és desztvízel ittam. Én mindent el hiszem, mert lehet hogy ezzek a sugárzások ártanak. Viszont annyi vegyszer van az ételben, hogy magunknak kellene termelni, de ott a föld mérgezési tényező is. Ezért is 0.5 liter tiszta deszt vízzel kezdek. Ahogy olvastam, hogy 88 éve ezt fogyasztották desztvíz egész család és egészségesek tőle és én emiatt, amit magamon tapasztalok elhiszem. Az igazi puding próbálja ha ki próbálod. És nézz rá, milyen jól tartja magát? Ha ilyen beteg ember bizonyítaná már tovább lapoztam volna.:) Van itt is desztvíz ívásról szóló költemények emiatt vetettem el, de most már tudom ŐK a fizetet bérencek, emrt 1 Szavuk semm igaz ami az ellen hatást kapok.:)
2015. júl. 19. 12:59
 3/48 anonim ***** válasza:
8 éve.:) nem 88
2015. júl. 19. 13:00
 4/48 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=XOdpikidsWo

Itt 20 perc ig tekerj bele ésnézd meg a csap vízet, hogy milyen tiszta kemikálía van. Elöször szar íze volt a desznek, de nincs nyáron az az érzésem, hogy mindig szomjas vagyok.

2015. júl. 19. 13:03
 5/48 A kérdező kommentje:

És a víztisztító berendezések nem jók?

Pl ezek? [link]

És milyen táplálék kiegészítőket szedsz mellé?

2015. júl. 19. 14:10
 6/48 A kérdező kommentje:
Ja és egy nap mennyi desztillált vizet tudsz előállítani és hány főre?
2015. júl. 19. 14:11
 7/48 anonim ***** válasza:
Én csak amit vettem 1 napi 14 Liter KB, de csak 2x főzőm le. 2en vagyunk és 8 liter sok is. Ha főzől belőle kevés is.:) Én plusz vettem egy 10.000ft klór szürőt nehéz fémet és még baktériumot is szür a vízkő miatt. Plusz szódabikar bónát, hogy a só ízét elvegye. Így élővé teszem a vízet és nem mos annyira. 4 napig psilsz, de az elmúlik.
2015. júl. 19. 17:45
 8/48 anonim ***** válasza:
Hát a víztisztító berendezések jók csak sürün kell patron cserélni. Így én drága víztisztító berendezést nem vennék, de van egy 10000ftos ami szerintem elég is. Multi vitamint. Ősszel lenkeit a Tablettás Szuper Erős Életerő Multivitamin + D DM algát. 1 kg aszkorbinsav 2300ft, ezt Liquid vitamin -c vel desztviz kombóval kiskanyálnit keverem és 1 napalat elszópogatom, ahogy a várxegi így ólcsó c vitamin pótlás. Egy kollega 4gramnyit szed 3 éve és akkor érzi rosszul magát ha nem szedi a c vitamint. nyáron max szupradynt. és c vitamin lötyöt. Meg ha gyuladásom van búzafűvet. Most épp a kova földet próbálgatom.
2015. júl. 19. 18:19
 9/48 anonim ***** válasza:
dm ben kapható a liquid vitamin c, ami gyümölcsökből facsart és így aszkorbínsav felszívódik. Sokat sózom csak tiszta sóval. 1x csináltam desztvízből levest és hihetetlenül finom let a leves tőle. Szóval ezért hiszem el, amit a várhegyi lászló mond. És nincs az a letörtség mikor olyan nagyon meleg van. Ha betegekbe hónapokig jó a desztvíz akkor szerintem nekem is jó lesz. 2 hét allatt fitebb lettem és nem érezném levertséget meg akár milyen káros tényezőt, hogy halálos lenne a tiszta vízzem.:)
2015. júl. 19. 18:31
 10/48 A kérdező kommentje:

Ez van neked?

[link]

2015. júl. 20. 00:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!