Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Ismeri valaki ezt a fickót,...

Ismeri valaki ezt a fickót, és esetleg próbálkozott e már valaki az általa tanácsolt dolgokkal, és más is egyet ért teljes mértékben a meglátásaival?

2015. jún. 28. 23:38
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Nekem még semmim sincs,csak tájékozódom mivel bármit veszek nem olcsó így ha be akarom fektetni a pénzem valamiba az megérje.
2015. júl. 20. 14:15
 22/48 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van.:)
2015. júl. 20. 16:03
 23/48 A kérdező kommentje:
Én amúgy nagyon parás vagyok úgy akarom kialakítani a dolgot,hogy semmiben se szenvedjek hiányt úgy értem akár ásványi anyagok akár más,de ugye a pénz határt szab.
2015. júl. 20. 16:25
 24/48 anonim ***** válasza:
Amit mondanak, hogy a vízben van ásványi anyagok azt csak a szervezetet dolgoztatja meg.:) Ha nyáron ízsol csapvízet akkor elkezdesz izzadni, ahogy coca kólával is ugyan ez a helyzet. Vagyis ami ellen küzd a szervezet az nem kell a szervezetnek. Az ásványi anyagot csak és kizárólag növényi úton tudod beszerezni, de azt túl káliumozzák. A húsokat hormonkezelik bolti sót káliumozzák. Szóval nincs az a pénz, hogy te egészségesen élj. Ezért hiszem azt, hogy a természetes 131 izótop jód csak zöld algából jöhet és a minimum 4gramm c vitamin b komplesz kell szedni. Ezzek mind vízben oldódóak ami túl szedésén kívül kipisiled. Azt hogy mást hogy tanítottak és ellenzi az a buta, mert így nevelték. Én is féltem a desztvíztől, de 1 hónapja szedem és se fejfájásom nincs ez az első jele, hogy ásványi anyag hiányod van. Nincs álmatlanságom. SZinte hihetetlen, hogy milyen jókat alszom nyáron. elötte minden neszre fel riadtam. Én is nagyon szkeptikus voltam néztem az internetet végig és nem volt az, hogy a sejtem széjjel robban ha húzzamosabb ideig ezt isszom. A főzés tudományom szar, de csináltam desztvízes levest. a tesom azt mondta, hogy az anyámét vissza sírja, de ez sokkal finomabb. Ha így kihoz jó dolgot valamiből az rossz nem lehet. Amikor isszom nincs az az érzésem, hogy még szomjasabb lenék tőle.:) Olvastam, hogy valaki 8 éve issza és nincs tőle senki sem beteg. Akkor valaki hazudni a kell nem? Én ezért vettem ezt a desztilálót és első litert tisztán iszom. Néha tisztán és semmi bajom.
2015. júl. 20. 17:48
 25/48 A kérdező kommentje:
Hát a húst általában háztól vagy olyasmi helyről szerezzük be a zöldség gyümölcs meg igen hol boltból hol piacról,hol rokontól,a vizes ásványi anyag témát meg én is tudom.
2015. júl. 20. 21:59
 26/48 A kérdező kommentje:
Ja,üdítőket meg egyáltalán nem iszok :)
2015. júl. 20. 21:59
 27/48 A kérdező kommentje:
Nekem van aszkorbin savam
2015. júl. 20. 22:08
 28/48 anonim ***** válasza:
Minden fertőzésre ezüst koloid még bakteriálisra is jó. Én vettem ezüst evő eszközöket azzal eszek.:) gyümölcsöt tök mindegy hol veszed, mert úgy álltalában a túlzot műtrágyázás miatt az is túlzott kálium vitaminnal dúsított lesz. Mondom nem fogod tudni kikerülni a rendszert. Ha már kecsaptot mustárt majonézzel édesítesz oda a egészséges táplálkozás és ez a kenyér sem kivétel.:) A szomszéd aszony mondja, hogy Ő micsoda jó doktorai vannak és tőle tudja, hogy nem kell méregteleníteni. Én mondtam neki azért enyire vakon ne bízzon meg senkibe.:)
2015. júl. 21. 06:49
 29/48 A kérdező kommentje:
Én tudom,hogy nem tudom kikerülni a dolgokat de se mustárt se majonézt se ketchupot se kenyeret nem eszek
2015. júl. 21. 10:59
 30/48 anonim ***** válasza:
Akkor te fény evő lehetsz.:) Mondmijót eszel helyete?:)
2015. júl. 21. 16:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!