Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » A vegetáriánusok jobban...

A vegetáriánusok jobban fáznak mint a a nem vegetáriánusok?

Figyelt kérdés
A szobatársam vegetáriánus és állandóan arról panaszkodik h fázik éjjel, de sem én sem a ház többi lakója nem fázik csak ő. Vegetáriánus ételből is keveset eszik és elég sovány.
2010. febr. 24. 16:29
1 2
 11/14 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Alkati kérdés, és a hozzászokás is jelent valamit.

Ismerek olyanokat, akik a Észak-Oroszországból jöttek és itt a nagykabátjukat még nem tudták felvenni (nincs elég hideg) és olyat is, aki innen ment ki pár évre hideg helyre és ott elfejtett fázni, legalábbis visszatérve.

Kanadai tanfolyamon a malájokra expedíciós bundát kellett keríteni, hogy eljussanak a suliba a szállótól, a balti államok küldöttei ingben sétáltak amikor én nagykabátban.

2010. márc. 21. 11:58
 12/14 anonim válasza:
hát ez attól függ hogy szervezete mit képes kibírni... esetleg gének
2010. márc. 22. 23:41
 13/14 anonim ***** válasza:
en csak novenyi vega vagyok es nem vagyok fazos, se csont sovany, es teljesen egeszseges :)
2010. ápr. 5. 21:11
 14/14 anonim válasza:
Nos, szerintem a szoba társad nem azért fázik mert nem eszik húst, hanem mert nem esik SOKAT és ezért sovány, tehát fázós.
2010. jún. 15. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!