Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vegetáriánusok! Titeket mi...

Vegetáriánusok! Titeket mi vett rá arra, vagy mi okból nem esztek húst?

Figyelt kérdés
A kérdés csupán kíváncsiság miatt lett feltéve. Nagyon érdekelne. :)
2011. aug. 18. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálam az anatómia gyakorlat volt az első sokk, ami miatt elkezdtem ritkábban húst enni: a nyers állati hús kb. ugyanúgy néz ki, mint az emberi és valahogy kajálás közben mindig azt láttammagam előtt, hogy vágok a szikével.. Ezt követően nem ettem "aranyos állatokat", pl. borjú, malac, majd szépen lassan a többi húst is kiiktattam az étrendemből. Olyan félévente még most is elcsábulok, de utólag mindig hányingerem van és egy megmagyarázhatatlan rossz érzés fog el.
2011. aug. 18. 23:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyrészt ételallergia. De voltaképp jobban is érzem magam így.
2011. aug. 19. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék olyan ételt enni,aminek az előállításához valakinek a fájdalma,a rettegése kapcsolódik.
2012. okt. 13. 20:38
 4/5 anonim válasza:
En soha nem ettem hust es nem is kivantam. En allatbarat vagyok es nem is tudom masok hogy tudjak megenni a cuki allatokat.
2014. jún. 8. 08:10
 5/5 anonim válasza:
Olajban sütve, jó ropogósan ;)
2014. okt. 13. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!