Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Hogyan fogyak le?

Hogyan fogyak le?

Figyelt kérdés
Hali! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan fogyhatnék le? 15 vagyok és 97,5 kg. AboNett kenyeret kezdtem el enni, de iskolába járok bicajjal és suli után már nincs annyira kedvem sportolni. Kérlek segitsetek!

2015. ápr. 9. 20:13
1 2
 1/11 anonim válasza:

először gondold át , szerezz motivációt

kezdj el egészségesen enni

és vedd rá magad, hogy legalább egy kicsit sportolj suli után, hidd el felfogsz töltődni tőle:)

2015. ápr. 9. 20:21
 2/11 anonim válasza:
Sportolj. Ha le akarsz fogyni, akkor nijcs olyan, hogy nincs kedved. Szabd meg magadnak, hogy heti egyszer eszel desszertet/ragcsalnivalot. Egy bizonyos időpont utan pl. 6 utan ne egyel vacsorát. Napi ötször egyel, egészséges mennyiseget. Két rantotthus helyett csak egyet egyel, például. Chips helyett gyümölcsöt, joghurtot, stb. Foglald le magad, hogy ne járjon az evésen az eszed. Ne egyel kenyeret mindenhez. Es csökkentse heti egy-két alkalomra a cukros üdítőket. Ezek csak tippek, de tenyleg nem olyan nehezek, ha megszokod:D remelem Segítettem es hajra:3
2015. ápr. 9. 20:22
 3/11 anonim válasza:
rántott húst egyáltalán ne egyél, ha fogyni akarsz és cukros üdítőket se, ha annyira édesre vágysz akkor gyümölcsök, ha pedig csokira akkor ott az étcsoki
2015. ápr. 9. 20:23
 4/11 anonim válasza:
jah és fehér kenyeret se egyél
2015. ápr. 9. 20:24
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

A suliba lenne sport lehetőség, csak attól tartok, hogy a fiúk kiröhögnek

.

2015. ápr. 9. 20:38
 6/11 anonim válasza:

miért röhögnének ki ???

egyébként, ha kiröhögnek szard le őket....

Ne foglalkozz velük, ha kiröhögnek akkor nekik van ilyen unalmas és szar életük, hogy a tieddel foglalkoznak.

2015. ápr. 9. 20:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Kézilabda jó lesz?
2015. ápr. 9. 20:59
 8/11 anonim válasza:
igazából akármi jó, ha te szereted/szeretnéd azt csinálni
2015. ápr. 9. 21:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Ne egyél.. Garantált fogyás.
2015. ápr. 10. 00:37
 10/11 anonim válasza:
én kézilabdáztam és nem fogytam inkább menj küzdősportra az legalább ér is valamit :)
2015. ápr. 11. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!