Mi a véleményetek a Forever Living Product-ról (FLP)? Aloeverás termékek jók?
Naivság + agymosás= FLP
Meg fogod tudni csinálni!
A termékek nagyon jók!
Ne foglalkozz azzal hogy más mit mond!
Ennyi erővel árulhatnátok IKARUS gömbcsuklót is!
Persze a felső vonalnak is hitelből van a kocsija ,mert azért kifelé fényesnek kell mutatni a helyzetet.
Minden a legfaszább, közben meg hullára dolgozzák magukat munka mellett.De igen tudom csak az elején kell sokat dolgozni ,aztán beindul az öntermelő pénzhullás.
Ugyan már!
Az FLP a következőre alapoz.
Vedd meg az induló cumót ,mivel csak úgy tudsz valamiről nyilatkozni ("hitelesen" eladni) ha már kipróbáltad.
Na most ha már szétnyúztad magad és a pénzkeresés nem jött össze a Rex bácsi által felépített rendszerben,akkor is hűséges vásárlója leszel a cégnek mert ugye olyan a jók a cuccok hogy ihaj!
Meg ezek a sikernapok a sok bohóccal :)
Vidám Vasárnap REWIND!
Istenem miért van ennyi "hülye" ember???
Miért lenne jó csinálni egy üzletet ami nem müködik és mellette hitelből venni kocsit házat meg drága holmikat ? istenem ez már fájdalom (utolsó válaszoló)
Az a gond, hogy mindig olyan emberektől kértek ti kezdő MLM-ezők tanácsot akiknek semmi közük nincs az egészről csak hallottak róla ...
szerintem az lenne a legcélszerűbb ha megkérnéd felső vezetődet mutassa meg neked a számláit valójában mennyi pénzt keres és figyeld meg mennyit dolgozik aztán gondolkozz megéri e gyárban robotolni 70-80 ezre forintokért olyan körülmények között ... vagy inkább dolgozol többért vagy akár ennyiért normális körülmények között....
SZÁNALOM már hogy a sok senki ember állandóan szidja azt ami neki nem jött össze vagy amiért lusta megmozdulni....
Látom itt azért nagyon megoszlanak a vélemények a termékekről.
Aki azt mondja, hogy nem jók semmire, az lenne szíves konkrétan megmondani neki miért nem vált be?
Anyukám súlyos cukorbeteg, neki nagyon jót tett a fekélyes lábára a first spray, a zöldségkapszula rendbetette a nehéz emésztését, a gél a cukorháztartását hozta rendbe, a halolaj kapszula pedig az ideggyulladásos tüneteit, koleszterinjét, érelmeszesedését, vérnyomását csökkentette.
Én is szedtem ezt azt kíváncsiságból, de fiatal egészséges szervezet hogyan kéne reagáljon? Mondhatom én is nekem nem használt :D konkrétan nem éreztem semmit tőle, mert semmi bajom :D
Nagyon sok ismerősöm elégedett vele, időseket is ismerek, akik évek óta szedik és nagyon jó egészségnek örvendenek, nem feltétlenül az, hogy csoda módjára kigyógyultak valamiből, hanem inkább megelőzték az érelmeszesedést, szív- és érrendszeri problémákat, magas vérnyomást, cukorbetegséget stb.
Elmondható, hogy hosszú távon fejtik ki hatásukat, anyukámnál is 3-4 hét telt el, mire érezni kezdte, hogy javul az állapota. Tehát ne várjon senki csodát 3 nap után, és függ a betegségtől, az egészségi állapottól.
Én pl terhesség alatt is ezeket szedtem, mert a gyógyszertári "bennevanmindenamiszükséges", nátriumos, káliumos meg minden féle adalékanyagos vitaminoktól vizesedtem, de nagyon.
Barátnőm pedig volt kint amerikában, konkrétan ott, ahol ezeket a termékeket gyártják. Kb az az előnye, hogy az egész világon egy helyen vannak gyártva, így nagyobb ellenőrzés alatt vannak, hogy semmit ne spóroljanak ki belőle, vagy semmi olyan ne legyen benne, ami nem kell. Valójában őslakos indiánok receptjei alapján készülnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!