Mi a véleményetek a Forever Living Product-ról (FLP)? Aloeverás termékek jók?
Sziasztok!
Az FLP az nagyon jó!2 probléma van vele, hogy 30 éves a marketing terv és drágák a termékek.Ezen kívül semmi probléma vele.Mindenki ismeri úgyhogy túl sok újat nem tud vele az ember mutatni.
Ha ajánlhatok valamit, indult egy új cég idén májusban, tartalmazza az FLP-termékeinek is egy részét, ezen kívül még nagyon sok mást, kb 50-70%-al olcsóbban viszont ugyan olyan minősítéssel.
Ha érdekel esetleg valakit,írjon nyugodtan.
e.daninwa@gmail.com
Tisztelt Kérdező!
Én 2011 Február 20án léptem be ebbe a "szektába" :)
Én úgy érzem hogy nagyon jó döntést tettem!
A beígért pénzt amit az első hónapra ígért a Sponzorom meg kerestem a segítségével!(4 nap alatt!!!)
tehát ennyit a telítettségről...
Ez mellett a térdemet is helyre rakta!
február 3án műtötték a bal térdem mert már menni is nehéz volt a szalag megnyúlásnak köszönhetően!
A kórházban minimum 4 hónapig mankóra lettem ítélve de a forever Freedom gél segítségével kevesebb mint egy hónap után eldobtam a mankót...
A javaslatom az hogy nyugodtan vágj bele!
A felső vonalad azon lesz úgyis hogy neked pénzed legyen mert akkor ők sem keresnek semmit sem!
azon gondolkozz el hogy mit változtathatna az életeden a forever üzlet és mit veszíthetsz ha nem ezt választod!
Ha később elgondolkozol azon hoztál e olyan döntést az életeben ami megváltoztatja azt akkor hogy döntöttél.
a döntés a tiéd!
veszteni valód nincs!
azokra az emberekre hallgass akik eböl az üzletből élnek és ne azokra akiknek csak a véleményük van!
max akkor ha ők is pénzt akarnak tenni a zsebedbe!
mert a meghívod pénzt szeretne tenni a zsebedbe!
ha bármely kérdésed lenne akkor hívj a 06709477261 es telefonszámon!
nagyon szívesen adok hiteles információt a kérdéssel kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!