Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Mi a véleményetek a Forever...

Mi a véleményetek a Forever Living Product-ról (FLP)? Aloeverás termékek jók?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 17:30
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
Az étrend kiegészítői aszpartam és acesulfám tartalmúak, mindkettő bizonyítottan rákkeltő. Baromi olcsó és nagyon édesít. Ha xilitet használnának ami természetes, és nem árt a fogaknak.
2010. szept. 26. 13:06
 12/29 anonim válasza:
0%
lószart se érnek. tömören ennyi. tapasztalatból tudom hogy semmire se jók
2010. szept. 26. 13:09
 13/29 anonim ***** válasza:
27%
Kiprobaltam par termeket de egy sem csodaszer a First spray-on kivul.Egyebkent fele sem igaz alapon mukodnek,hallottam olyat hogy az egyik termekukkel nagyot buktak,nevezetesen a gellel,amit ,mint minden termekuket,ugy reklamozzak hogy semmi tartosito nincs benne,erre egy holgy aki egy ritka fajta allergiaban szenved,pont a gelben levo tartositotol majdnem meghalt.Errol ennyit,folyik is a per allitolag.
2010. szept. 28. 20:31
 14/29 anonim válasza:
Én nem vagyok ebbe benne csak használom a termékeket,és a First spray és az ízületi sérülésekre való "piros krém" nagyon bevált!
2010. szept. 29. 17:54
 15/29 anonim válasza:
0%

Sziasztok!

Az FLP az nagyon jó!2 probléma van vele, hogy 30 éves a marketing terv és drágák a termékek.Ezen kívül semmi probléma vele.Mindenki ismeri úgyhogy túl sok újat nem tud vele az ember mutatni.

Ha ajánlhatok valamit, indult egy új cég idén májusban, tartalmazza az FLP-termékeinek is egy részét, ezen kívül még nagyon sok mást, kb 50-70%-al olcsóbban viszont ugyan olyan minősítéssel.

Ha érdekel esetleg valakit,írjon nyugodtan.

e.daninwa@gmail.com

2010. okt. 18. 18:26
 16/29 anonim ***** válasza:
hogy kell hinni egy bizonyos termékben ezt sosem értettem szerintetek ha nem vennék egy drága flp-s terméket hanem a paprikában "hinnék" akkor is jobban gyógyulna a sebem meg a kiscicám is hisz ebben a bizonyos termékben (frist)
2010. nov. 2. 16:13
 17/29 anonim ***** válasza:
Kedves utolso!Amit nem probalt az ember arrol nem alkothat velemenyt.A First spray valoban csodaszer,nem vagyok benne a bizniszben,mielott azt mondanad hogy azert reklamozom de hidd el megeri,meg a macskadnak is jot tenne!Es ezt akkor vettem eszre amikor borzasztoan fajt a torkom es sziruptol kezdve szopogatos gyogyszerig stb.mindent kiprobaltam majd vegso elkeseredesemben befujtam a torkomba egy kis First-et,nem tulzas de egy ora mulva nem fajt.Nem csak aloet tartalmaz hanem mas gyogynovenyeket is.Ne beszelve a fiam terdet diszito aszfalt-nyomokra milyen aldott hatassal van,szabalyosan fertotlenit es hegesit!
2010. nov. 2. 21:49
 18/29 HawaiiGirl válasza:
Az Flp naon jó és a minöségét nézve nem drágák én is ezt használom és naon bevált s ha sok pontot csinálsz bejárhatod a világot XDXDXDXd
2011. jan. 10. 20:08
 19/29 Kristóf0124 válasza:
50%

Tisztelt Kérdező!

Én 2011 Február 20án léptem be ebbe a "szektába" :)

Én úgy érzem hogy nagyon jó döntést tettem!

A beígért pénzt amit az első hónapra ígért a Sponzorom meg kerestem a segítségével!(4 nap alatt!!!)

tehát ennyit a telítettségről...

Ez mellett a térdemet is helyre rakta!

február 3án műtötték a bal térdem mert már menni is nehéz volt a szalag megnyúlásnak köszönhetően!

A kórházban minimum 4 hónapig mankóra lettem ítélve de a forever Freedom gél segítségével kevesebb mint egy hónap után eldobtam a mankót...

A javaslatom az hogy nyugodtan vágj bele!

A felső vonalad azon lesz úgyis hogy neked pénzed legyen mert akkor ők sem keresnek semmit sem!

azon gondolkozz el hogy mit változtathatna az életeden a forever üzlet és mit veszíthetsz ha nem ezt választod!

Ha később elgondolkozol azon hoztál e olyan döntést az életeben ami megváltoztatja azt akkor hogy döntöttél.

a döntés a tiéd!

veszteni valód nincs!

azokra az emberekre hallgass akik eböl az üzletből élnek és ne azokra akiknek csak a véleményük van!

max akkor ha ők is pénzt akarnak tenni a zsebedbe!

mert a meghívod pénzt szeretne tenni a zsebedbe!

ha bármely kérdésed lenne akkor hívj a 06709477261 es telefonszámon!

nagyon szívesen adok hiteles információt a kérdéssel kapcsolatban!

2011. ápr. 1. 10:22
 20/29 anonim ***** válasza:
Ez itt a reklam helye volt?Ar-minoseg nem egyezik meg sajnos.Jo egy par termek de nem a magyar penztarcanak valo.Foleg valsag idoben...Ha be tudsz huzni egy par penzes naiv nepet,akkor menni fog egy darabig de mikor rajonnek hogy nem is olyan hihetetlen jo akkor ok is leallnak...
2011. ápr. 1. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!