Állatkísérlet, állati származékok nélküli termékek? Milyen márkájú termékeket keressek és hol lehet megvásárolni?
Kérdésed érdekes. Szerintem nincs olyan termék a forgalomban, amit ne teszteltek volna előbb állatokon.
Ez a te egészségedet is védi.
végzős orvostanhallgató
Próbálok odafigyelni, hogy olyan termékeket vegyek legalább a személyi higiéniám kielégítésére, amiket nem teszteltek állatokon. Elvileg ezek a cégek más, állatokon tesztelő cégektől veszik meg az eredményeiket, de így is jópár kisállat menekül meg a gyötrelemtől. A Nivea termékcsaládot használom előszeretettel (tusfürdő, dezodor, sampon, balzsam, arckrémek, testápoló, arctisztítók), mivel a Beiersdorf nem tesztel állatokon. Sminket a legtöbbet az Avonból szerzem be, ők sem tesztelnek, illetve tervezem pár smink beszerzését a www.netbodyshop.hu oldalról, de a www.lush.hu oldalon is vannak jó dolgok. A Dm saját termékek (Balea, S-He stb.) sem teszteltek állatokon, szóval szerencsére még válogatni is tudunk. A háztartási tisztítószereket a DM-eseket akarom kipróbálni, nemrég tudtam meg csak, hogy ők nem tesztelők. És itt van két lista:
Ez a PETA hivatalos listája.
Ez pedig egy része csak.
Remélem tudtam segíteni.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!