Az aloeverás termékek segitenek, hogy teherbe essek?
Tapasztalatom nincsen, de az aloeverás termékeket nem kifejezetten erre találták ki, szerintem csak pénzkidobás lenne neked, neki pedig egy jó üzlet.
Tudom, hogy nem könnyű de termékek helyett inkább próbálj meg nem görcsölni a témán és amikor a legkevésbé várod akkor fog összejönni!
Sok sikert!
Szerintem meg kifejezetten jók ezek a termékek. A FLP-re gondolsz? Én is szedtem. Két hónapig ittam a nektárját, és életemben először 28 naposak voltak a ciklusaim. Nagyon szépen regenerálja, méregteleníti a szervezetet.
Azt viszont hogy lombik előtt vagy gondolom nem azt jelenti hogy egy kis gyógynövénnyel rendbe lehet hozni.
Szerintem ha telik rá és rászánod a lombik előtt egy kis "alapozásnak" a szervezetednek szuper, csak ezek a csomagok árai rémisztőek. Elég lenne a tea+a nektár,de így is húzós.
ja! DM-ben láttam 98%-os aloe vera-t, ugyanaz, csak olcsóbb! Nézd meg!
Megkérdezhetem hogy miért kell a lombik? Találtak bibit nálad vagy a párodnál? Csak azért érdekel, mert mi 6 évig vártuk a bébit és nem jött,minden vizsgálatot megcsináltak, és tök véletlen derült ki hogy a pajzsmirigyemmel van gond. Ez októberben volt, februárban már babós voltam
Minden jót! Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!