Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olyan alapítvány keresek akik...

Olyan alapítvány keresek akik segítenek a lombikosoknak? Halottam már róla de nem tudom hogy hogy keressem.

Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 23:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocs hogy visszakérdezek, de hogy érted azt, hogy "hogy keressem"? Internet, google...lombikbébi-alapítvány....:)

Viccet félretéve, milyen segítségre gondoltál? Ha anyagira, akkor el kell hogy keserítselek. Lombikprogramban Résztvevőkért Alapítvány (LORA) tavaly egy egyszeri 10ezer forintos összeggel tudtak segíteni. Több ilyenről nem tudok, pedig tavaly nagyon kerestem.

Ha másfajta segítségre gondolsz (információ, jogi segítség és ilyenek) akkor ajánlom az Országos Lombikbébi Alapítványt.

2010. aug. 19. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!