Mi a véleményetek a Forever Living Product-ról (FLP)? Aloeverás termékek jók?
A termékek jók, tapasztalatból tudom, forgalmazói szinten állok. Csak az áruk nagyon magas lett a euro erősödésével (forint romlásával?). A nagykerben napi euró árfolyamon lehet vásárolni. Mikor beléptem, 140 Ft alatt vol 1 euro.
Nem árultam, forgalmaztam, csak a családot láttam el a termékekkel, innen tudom, hogy valóban nagyon jók.
Én használója vagyok a termékeknek(nem házaló) de nekem nagyon bejönnek a cuccok.
Persze mindenki próbálja ki maga...
Véleményem szerint semmi extrát nem tudnak azért az összegért amit kérnek érte.
Példa: a sanatopic krém (magyar termék)negyed annyiba kerül mint az flp kézkréme és a sanatopic full illat és adalékmentes míg az fpl-s nem.Használ mind a kettő,csak az egyik piszok drága.
A hálózatépítésről csak annyit hogy nyugodtan kezdje el a nővéred,már mondom előre annyi fog történni 1-2 év után rájön arra hogy ebben nincs semmiféle kereseti lehetőség,a szabadidőről nem is beszélve (az még annyi sem lesz mint eddig volt).
Minden jót!
10:11-es válaszadó
Ha pedig üzlet miatt akar beállni sztem is késő...de szedni őket igenis hasznos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!