Bizfosan rákos vagyok?
Sziasztok ez a mellkas rontgenem kerlek irjatok le aki ert hozza mit is jelent pontosan nagyon felek :(
Mellkas felv.:
A rekesz norm.allasu, eles konturu.sinusok szabadok.
Bal oldalona kozeparnyek jelentosen kiszelesedett, a hilusmagassagaban kb 5 cm szeles, lateal felé éles konturu homogen arnyekoltsag van a kozeparnyek mellett. A hilus magassaganak megfeleloen 46 mm atmeroju, elmosodott konturu legtartalom csokkenes is latszik.
A jobb tudo legtarto
Velemeny: bal oldalon medastinalis terfoglalo folyamat jelei lathatok. Pulmonologiai consilium es CT vizsgalat javasolt.
Egyeb helyen levo megnagyobodott nyirokcsomok is szerepelnek az anamneziseben
Haematologiai kivizsgalas javasolt.
Ugy kezdodott az egesz hogy a mellemben volt egy csomo vettek belole biopsziat gyullaasos nyirokcsomo jott vissza a nyakamban a kulcsontomnal is vannak nyirokcsomok mar ket antibiotikum kuran tulvagyok de nem segit par napig jo utana faj a mellkasom....
Es a mellemen a mellbimbomnal odemas volt es most annak a odemanak a helyen kicsit piros...
Kerlek titeket aki td segitsen irja meg mi lehet ez...:( most jon a hetvege es en nem fogom ki birni :(
Koszonom nagyon kedves vagy 😊
Remelem igylesz:))
Meglett a műtétem is ma...a szövettan
Hát fáj azért eléggé most még nem tudom meddig ittkel lennem a kórházban..
A doki mondta hogy a szivettanra rairta hogy sürgős..remélem hamar meglesz
Nagyon félek hogy milehet :(
Ne féljél! A nehezén már túl vagy, a fájdalmasa vizsgálatokon! Nagyon bátor vagy! Sok meglett ember nem tűrte volna ilyen jól ezt a sok fájdalmas beavatkozást!
Most már pihend ki a vizsgálatokat, és reméljük a legjobbakat! Szerintem kutya bajod nem lesz, a szövettanig kéretik pihenni, és nem aggódni!! Gyors regenerációt Neked! Majd írj!
Rettentően félek hogy mi lesz a szövettan...holnap leszek 21 éves és itt kell lennem a kórházba :( a szövettan nem tudom mikor jön meg de nagyon félek a tudoraktol a limfomatol is de a tudoraktol nagyon itt az osztályon nagyon sok tüdő rákos bácsi és néni van van akinek már az ágyában is és nekem már a fejem is fáj...már bekepzelem v nem tudom :(
Rettentően hiányzik a kislányom is meg sosem voltam így H nem láttam napokig csak sírni tudok ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!