Apám rákos. Van még esélye a gyógyulásra vagy engedjem el?
Gyomorrákkal kezdődött. Már nincs gyomra,mert kiszedték. A vesék leálltak, szívják róla a vizet,ha bevizesedik. Illetve ráment a tüdejére is a rák. Csont és bőr,alig van foga, rá se lehet ismernie. A szíve tökéletesen működik.
Ő azt mondja,hogy két hónap múlva meggyógyul. Lehetséges ez, vagy itt már a csoda sem segíthet? 13kemon van túl.
Köszönöm a válaszokat!
Az elsö vagyok és komolyan válaszoltam.
A 13 kemó meg emellett tökéletes szív eléggé hihetetlen, mégha nem is teljesen kizárt.
Másrészt találkoztam már olyan kitalált - igen hasonló történettel, ezért vagyok kicsit szkeptikus. De megbántani nem akartalak, ezért ís válaszoltam a kérdésedre ennek ellenére.
HA apádnak nincs gyomra, a veséje leállt, a tüdején is van áttétel, akkor gyakorlatilag semmi esélye a gyógyulásra, viszont részben az élniakarása miatt elhúzódhat még egy ideig, mire meghal.
Sajnálom, de ennél közelebbit nem lehet mondani, az orvosok sem azért nem mondanak konrétabbat, mert nem akarnak, hanem mert nem tudnak. "Papírforma" szerint már nem élhetne, de egy ideig még húzhatja.
Nézz rá apádra! Nem elég egyértelmű, hogy nem fogja túlélni?
"Ha menni kell, hát menjen."
Nem tűnsz letörtnek...
Rákból gyógyulni vagy úgy általában? Gyomor nélkül elég nehéz lehet az élet. Mozogni tud? Kórházban fekszik?
Hány éves, mikor derült fény a betegségre? Mikor kapta az első kemót? Kap kiegészítő/alternatív kezelést, diagnózist? Vérétékei időben rendben vannak? Hagyott ki emiatt kemót? Milyen életmódot élt eddig(munka, magánélet, étel, ital, sport, levegő, só, víz...), mi változott azóta az életmódjában? Volt valami meghatározó életesemény a betegsége előtt (lelki trauma, baleset, elvesztett szerettek stb)?
Megvan mi okozhatta a daganatokat? Hogyan diétázik? kihág vagy nem? mennyit fogyott, hány kg? család tud foglalkozni vele?
Milyen szervezetekkel vettétek fel a kapcsolatot?
Annyi mindent tehetnétek érte. 2 hónap alatt meggyógyulnia igazán megdöbbentő lenne.
Egy utolsó kérdés. Biztos vagy benne, hogy a gyakoris válaszok alapján szeretnéd eldönteni, hogy mit teszel a beteg apáddal?
Köszönöm mindenkinek a választ! Az ember hinni akar abban, hogy van egy kis remény,annyi csodàról lehet olvasni. Azért tettem fel a kérdést itt.
Valaki írta,hogy nem tűnök túl letörtnek.pff. inkább menjen el apa, de ne szenvedjen még hetekig,hónapokig, csak hogy elmondhassuk, hogy x ideig élt rákkal.
Az első hozzàszólótól pedig elnézést kérek,ha nem megfelelően válaszoltam. Kicsit feszült vagyok. Bocsánat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!