Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bizfosan rákos vagyok?

Bizfosan rákos vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok ez a mellkas rontgenem kerlek irjatok le aki ert hozza mit is jelent pontosan nagyon felek :(

Mellkas felv.:

A rekesz norm.allasu, eles konturu.sinusok szabadok.

Bal oldalona kozeparnyek jelentosen kiszelesedett, a hilusmagassagaban kb 5 cm szeles, lateal felé éles konturu homogen arnyekoltsag van a kozeparnyek mellett. A hilus magassaganak megfeleloen 46 mm atmeroju, elmosodott konturu legtartalom csokkenes is latszik.

A jobb tudo legtarto

Velemeny: bal oldalon medastinalis terfoglalo folyamat jelei lathatok. Pulmonologiai consilium es CT vizsgalat javasolt.

Egyeb helyen levo megnagyobodott nyirokcsomok is szerepelnek az anamneziseben

Haematologiai kivizsgalas javasolt.

Ugy kezdodott az egesz hogy a mellemben volt egy csomo vettek belole biopsziat gyullaasos nyirokcsomo jott vissza a nyakamban a kulcsontomnal is vannak nyirokcsomok mar ket antibiotikum kuran tulvagyok de nem segit par napig jo utana faj a mellkasom....

Es a mellemen a mellbimbomnal odemas volt es most annak a odemanak a helyen kicsit piros...

Kerlek titeket aki td segitsen irja meg mi lehet ez...:( most jon a hetvege es en nem fogom ki birni :(

2018. nov. 23. 13:18
 81/124 anonim ***** válasza:

En is ma gondoltam rad hogy megnezem irtal e azota. :)

Orulok hogy rendben vagy. Kitartast kivanok a tovabbikra is.

Hetkoznapjaid hogy telnek?

Mennyire arnyekolja be a betegseg?

2019. jan. 23. 17:39
 82/124 A kérdező kommentje:

Hat igazabol csak a kemo utan 1-2 napig van egy kis hanyingerem es faradt vagyok olyan erzes mint a terhessegem elejen mikor mindentol hanyingerem volt es nagyon faradt voltam..vagy meg a masnapossaghoz is tudnam hasonlitani

Szoval nem veszes kilehet birni

Legalabbis eddig ez volt nekem mind 2nel remelem a kovetkezoknel sem lesz mas

Utana mar semmi..ugyan ugy tudok mindent csinalni csak ugye nagyobb kozossegekbe maszkban es nagyon oda kell figyelni a higieniara beteg kozelebe sem jo menni..mert sajnos en az elso utan a kislanyomtol elkaptam a nathat de szerencsere a kovetkezo kemoig elmult :) most 29en megyek vervetelre es akkor mondja a doki a kovetkezot

2019. jan. 23. 19:49
 83/124 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolok, bar "felesleges" mert pikk pakk tulleszel rajta baj nelkul. :)

Biztis nem konnyu a tudat de hat elmulik es ujra minden a helyere all.

Es igaz amit irtal, legalabb nem tudorak, es kiderult az igazsag hogy mi a baj es szembenezhetsz vele :)

Tovabbi sok sikert es majd irj mi a helyzet :)

2019. jan. 24. 22:01
 84/124 A kérdező kommentje:
Koszonom :) persze mindenkepp irok mindig :)
2019. jan. 25. 13:17
 85/124 anonim ***** válasza:

Szia!

Na hogy vagy?

Minden rendben a kezelessel?

2019. febr. 9. 15:52
 86/124 A kérdező kommentje:
Jolvagyok tegnapelott kaptam a 3. Kezelest :)
2019. febr. 9. 20:57
 87/124 anonim ***** válasza:

Na, orulok neki :)

Kitartast a tovabbikhoz is

2019. febr. 10. 11:45
 88/124 anonim válasza:
Kitartás ❤️
2019. febr. 10. 11:59
 89/124 A kérdező kommentje:
Koszonom :) <3
2019. febr. 11. 19:04
 90/124 anonim válasza:
Szia hogy vagy ?
2019. febr. 28. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!