Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bizfosan rákos vagyok?

Bizfosan rákos vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok ez a mellkas rontgenem kerlek irjatok le aki ert hozza mit is jelent pontosan nagyon felek :(

Mellkas felv.:

A rekesz norm.allasu, eles konturu.sinusok szabadok.

Bal oldalona kozeparnyek jelentosen kiszelesedett, a hilusmagassagaban kb 5 cm szeles, lateal felé éles konturu homogen arnyekoltsag van a kozeparnyek mellett. A hilus magassaganak megfeleloen 46 mm atmeroju, elmosodott konturu legtartalom csokkenes is latszik.

A jobb tudo legtarto

Velemeny: bal oldalon medastinalis terfoglalo folyamat jelei lathatok. Pulmonologiai consilium es CT vizsgalat javasolt.

Egyeb helyen levo megnagyobodott nyirokcsomok is szerepelnek az anamneziseben

Haematologiai kivizsgalas javasolt.

Ugy kezdodott az egesz hogy a mellemben volt egy csomo vettek belole biopsziat gyullaasos nyirokcsomo jott vissza a nyakamban a kulcsontomnal is vannak nyirokcsomok mar ket antibiotikum kuran tulvagyok de nem segit par napig jo utana faj a mellkasom....

Es a mellemen a mellbimbomnal odemas volt es most annak a odemanak a helyen kicsit piros...

Kerlek titeket aki td segitsen irja meg mi lehet ez...:( most jon a hetvege es en nem fogom ki birni :(

2018. nov. 23. 13:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/124 A kérdező kommentje:
Ea a csecsemo mirigywm miert ilyen nagy abban lehet a limfoma?
2018. dec. 1. 21:48
 32/124 A kérdező kommentje:
most jottem haza a mellkassebeszetrol .. aztmondtak ok sem tudjak igy megmondani mi lehet ez 13.an be kell fekudnom es muteti uton vesznek belole szovettant...
2018. dec. 3. 11:26
 33/124 A kérdező kommentje:
Most ertem haza a horgotukrozesrol aztmondta az orvos hogy semmit sem lat a horgokbe.. Ez jo jel lehethogy ott semmi sincs?
2018. dec. 11. 16:30
 34/124 anonim ***** válasza:

Nagyon bátor, és ügyes vagy, és túl vagy rajta!!! :)

Szerintem ez egy nagyon jó hír, ugyanis ha lát valamit, akkor mintát is vesz belőle. Nem volt mintavétel, ugye?

"Jó, ha tudja

Ha az orvos kóros elváltozást észlel, abból váladék-, sejt- vagy szövetmintát vesz további laboratóriumi, sejttani, ill. szövettani vizsgálatra. Előfordulhat, hogy a hörgőtükrözés közben - a tüdőben levő elváltozás pontosabb megítélésére - röntgenvizsgálatra is szükség lehet. A vizsgálat után még 2 órán keresztül a betegnek tilos ennie és innia, mivel az érzéstelenítés miatt félrenyelhet. A vizsgálat előtt és alatt beadott gyógyszerek befolyásolhatják a reakcióképességet, így ha a beteg gépkocsit szeretne vezetni, ennek lehetséges időpontjáról az orvostól kérjen tájékoztatást.

[link]

2018. dec. 11. 16:38
 35/124 anonim ***** válasza:
Amúgy kell még menned más vizsgálatra, vagy csak ezzel a lelettel a dokidhoz?
2018. dec. 11. 16:39
 36/124 A kérdező kommentje:
Igen csutortokon kell befekudnom szombathelyre a mellkas sebeszetre mert ami a mellkasomban van aza valami abbol kell altatasban szovettant venni...
2018. dec. 11. 16:45
 37/124 anonim ***** válasza:
Azon is túl leszel hamar! Csak a szövettanra várni, ugye hetek, az idegőrlő sajnos. De szerintem ha a bronhoszkópia jó volt csak nem lesz semmi kóros a tüdődben. Kitartást, és le a kalappal előtted, ne idegeskedj! A szövettan megmondja a tutit, és hiszem, hogy banális ok miatt kellett ez az egész kivizsgálás.
2018. dec. 11. 16:58
 38/124 A kérdező kommentje:

Remelem, hogy igy lesz ahogy mondod:)

A sebesz aztmondta, hogy megsurgeti majd a szovettant... Hat a mellkasomban van balami se nemtudjak megmondani, hogy mi a ctn ugye a csecsemomirigyemet irta le...

2018. dec. 11. 17:01
 39/124 anonim ***** válasza:
De a csecsemőmirigy nagyobbodás lehet jóindulatú folyamat miatt is... Ezért a szövettan majd megmondja, milyen sejtek vannak benne, mitől nagyobbodott meg. Kitartást, és foglald el magad szombatig - tudom, nem könnyű - de ne stresszeld magad addig! Mindjárt itt a szombat, utána remélhetőleg megnyugodhatsz! :)
2018. dec. 11. 17:05
 40/124 anonim ***** válasza:
:) Csütörtököt akartam írni :) Viszont szombatra már tényleg letudod. :)
2018. dec. 11. 17:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!