Bizfosan rákos vagyok?
Sziasztok ez a mellkas rontgenem kerlek irjatok le aki ert hozza mit is jelent pontosan nagyon felek :(
Mellkas felv.:
A rekesz norm.allasu, eles konturu.sinusok szabadok.
Bal oldalona kozeparnyek jelentosen kiszelesedett, a hilusmagassagaban kb 5 cm szeles, lateal felé éles konturu homogen arnyekoltsag van a kozeparnyek mellett. A hilus magassaganak megfeleloen 46 mm atmeroju, elmosodott konturu legtartalom csokkenes is latszik.
A jobb tudo legtarto
Velemeny: bal oldalon medastinalis terfoglalo folyamat jelei lathatok. Pulmonologiai consilium es CT vizsgalat javasolt.
Egyeb helyen levo megnagyobodott nyirokcsomok is szerepelnek az anamneziseben
Haematologiai kivizsgalas javasolt.
Ugy kezdodott az egesz hogy a mellemben volt egy csomo vettek belole biopsziat gyullaasos nyirokcsomo jott vissza a nyakamban a kulcsontomnal is vannak nyirokcsomok mar ket antibiotikum kuran tulvagyok de nem segit par napig jo utana faj a mellkasom....
Es a mellemen a mellbimbomnal odemas volt es most annak a odemanak a helyen kicsit piros...
Kerlek titeket aki td segitsen irja meg mi lehet ez...:( most jon a hetvege es en nem fogom ki birni :(
Nem :/ sajnos csak hetfon :( ma 11ig volt es kb akkor kerultem sorra a melkas rtg-n
De ha limfoma akkor miert van daganat a tudomnel vagy ez biztosan daganat ez a medastinalis terfoglalo folyamat :(
Nem birom ki a hetveget fiatal vagyok de van egy kislanyom mert mindig is koran szerettem volna gyerekeket es ez teljesult is nem akarom itthagyni a kislanyomat :(
Nagyon sajnállak :( Ilyen fiatalon szerintem kizárt a tüdődaganat. Szeretnék segíteni, de nem nagyon tudok. Nem lehet, hogy megnagyobbodott nyirokcsomót látnak a tüdőben is? Ott is vannak nycs-k. Még annyit, van egy fórum daganatosok beszélnek egymással, és sajnos eléggé vágják már a dolgokat. Szerintem nincs rákod, de hátha ott tudnának értelmes választ adni a leletre hétfőig. Ne idegeskedj, amíg nincs konkrét válasz az orvostól!!! Tudom könnyű mondani, de reménykedj, egyáltalán nem biztos még semmi rosszindulatú betegség! S itt a link a fórumról:
Nincs begyulladva a melled? Olvass utána az emlő gyulladásnak, illetve a gyulladásos mellráknak :(
Én is sajnálom, hogy kétségek között vagy hétfőig. Itt mindenki csak találgat sajnos. Vannak orvos válaszol oldalak a neten, de hetek telnek el míg reagálnak.
Koszonom hogy irsz nagyon kedves vaagy :)
Azert felek ennyire mert arra gondolok hogy lehet mellrakom van es abbol lett attet a tudombe vagy fogalmam sincs mert a mellemben is nyirokcsomo volt a biopszia ezt igazolta....
Nemtalalok semmi megnyugtatot a neten beirom,hogy terfoglalo folyamat a tudoben es egyszerre a daganatot adja ki....
Nemhiszem el hogy ez tortenik velem mostmar biztos hogy rakos vagyok :(
A mellgyulladasrol...eloszor azzal kezdtek el kezelni mert ugye a mellemben volt eloszor nyirokcsomo de utana mar a nyakamban a kulcsontomban is volt ujra szedtem antibiotikumot de hiaba
Enis gondoltam a gyulladasos mellrakra de a mellemen nincs semmi olyan jellegzetes elteres ami arra utalna..csak odemas volt egy helyen de az odema le ment es a pirossag is mulik...
Egyebkent sohasem dohanyoztam sot utalom a cigit nem eetem mi ez a valami de en nem fogom ezt kibirni hetfoig :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!