Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fizikoterápiára járok, bal...

Fizikoterápiára járok, bal oldali derékfájás miatt.10 kezelés, mely tartalmaz Diadynamic, Interferencia és Bemer mágnes-t.4. alkalommal voltam. Jobban fáj, mint előtte, a másik oldalam is kezelik, így az is elkezdett fájni. Ez ilyenkor természetes?

Figyelt kérdés
A derékfájás okát nem tudom. 8 hónapja tart már. Gyógyszeres kezelések nem használtak, csak a Tigristapasz, meg a Mottó tapasz egy kicsit, de azok meg kimarták a bőrömet.
2016. okt. 21. 20:56
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Nekem magától csökkent a nyárid a melegtől. Amúgy a veseköved is öszefügg ezekkel.
2016. okt. 21. 23:42
 22/38 anonim ***** válasza:
A nyári meleget akartam mondani
2016. okt. 21. 23:44
 23/38 A kérdező kommentje:

Hát nekem eltelt a nyár, mert ugye február óta fáj, és semmit sem csökkent a melegtől. Egyedül akkor volt jobb, mikor túráztam egy nagyot. Utána 2 napig egész jól voltam. Meg a tapaszoktól javult, de mikor takarítottam újra kijött a fájdalom a sok hajlongálástól.

Igen, tudom, hogy a vesekő is közrejátszik, de írtam, hogy megnézettem augusztusban és azt mondta a doki, hogy nem lát semmi olyat amitől fájnia kellene a vesémnek és szerinte gerinc eredetű a fájdalom. Na majd hétfőn jelentkezem a kezelés előtt...

2016. okt. 21. 23:45
 24/38 anonim ***** válasza:
Az étkezéssel függ a vesekő össze. Ugyanis sorrendben a húsételek,kávé,tartósítószer tartósítószer,zsíros ételek,tej,ill termékei károsítják az izületeket,ill követ csinálnak. Ezeket el kellene hagyni. Én részben ezért lettem jobban és sok nyeret eszem.
2016. okt. 22. 00:14
 25/38 anonim ***** válasza:
Akarom mondani"Sok nyerset". Amúgy erdemes megnézni a mivel mergezik a magyarokat,embereket videót. Beírod giigleba. Kidob sokat belőle.
2016. okt. 22. 00:15
 26/38 A kérdező kommentje:
Megígértem, hát jelentkezem, remélem még olvasod! A hétvégém ramatyul telt, annyira rosszul voltam a pénteki kezelés után, hogy szó szerint fájt tőle a gyomrom, az epém, az egész hasam, szóval mindenütt. Ülni alig bírtam. Vettem szombaton izom és izületre való fürdősót, befeküdtem egy kád vízbe. Valamit javult. Este vettem be Flector port, ez is javított, viszont hajnalban hányingerem lett tőle, szóval ezt hanyagolom most már. Vasárnap szintén vettem egy fürdőt, este bekentem a derekam jégzselével. Éjszaka majd összefagytam tőle, elég sok lett felkenve. Ma reggelre ettől egy kicsit jobb lett megint. Elmentem a kezelésre, kértem, hogy vegyük gyengébbre az áramos kezeléseket. A kezelőnő szerint izületi kopásom lehet. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a kezelés hatására a fájdalom felerősödhet, ez teljesen normális. És ajánlotta, hogy jógázzak. Ki is néztem itt a neten egy 40 percest, tegnap próbáltam végigcsinálni. Azért írom, hogy próbáltam, mert a jótól elég messze voltam.. :) Utána is kicsit jobban éreztem magam.
2016. okt. 24. 16:45
 27/38 anonim ***** válasza:
Olvasom még,persze. A pénteki kezelés milyen volt? Áram vagy mágnes. Majd írj még hogy a következőknél mi lesz.
2016. okt. 24. 23:16
 28/38 A kérdező kommentje:
Minden nap kapom mindegyik kezelést. Az áramos az ugye 2 féle, Diadynamic az azt hiszem 3x6 perces, utána rögtön Interferencia az 10 perc. Majd egy másik helyiségbe megyek ahol a mágneságy vagy. Az 20 perc. Azt mondta ma a kezelő is, hogy felerősödhet a fájdalom a kezelések alatt, mivel meg van bolygatva a fájó rész. Ennek a kezelések után kell fokozatosan elmúlnia. Szóval ami nekem bevált eddig: alacsonyabb fokozaton kérem az áramost kezelést, jóga, fürdősós fürdő (tegnap Kneipp hát és deréklazító fürdősó), és lefekvés előtt jégzselé. Olvastam valahol, hogy amúgy is jó a hideg és a meleg kombinálása.
2016. okt. 25. 17:29
 29/38 anonim ***** válasza:
Irj hogy lesz-e javulás. Ha nem akkor is.
2016. okt. 25. 20:31
 30/38 A kérdező kommentje:
Okés, rendben. Köszönöm, hogy érdeklődsz, igazán kedves tőled. Jövő hét közepén lesz vége a kezeléseknek, utána jelentkezem akkor!
2016. okt. 25. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!