Természetes a derékfájás?
Figyelt kérdés
elvileg ugy néz ki babos vagyok.2 teszt nem hazudik..és a doki szerint is .csak uh-n nem látszik még..a menziig aminek nem kéne megjönni van 5 nap.-természetes hogy fáj a derekam?nem szokott..a melleim is feszülnek mostanság..valamikor csak beleszurkál,de van amikor feszül..ilyen sem volt nekem.2008. febr. 11. 15:10
1/3 anonim válasza:
Semmi gond. A deréfájás természtes dolog,ne aggódj!:)
Boldog babavárást!
20 hetes kismami
2/3 anonim válasza:
Ha te is olyan tipus vagy,mint én,akkor még rengeteget fog fájni a hátad,sajnos.De én mindig arra gondolok,hogy ez legalább mindig arról tesz bizonyságot,hogy babám lesz:)
Üdv:11 hetes kismami
3/3 anonim válasza:
Bizonyos szinten igen , normális, de nem szabad mindig és természetesen annak venni. Szólj a dokinak és kezelni kell, tornázz, az segíteni fog, figyelj a tartásra és ne hanyagold el magad. Az izmok erősítése csökkenteni fogja a fájdalmad, és segít majd a szülésnél.
Bogyót ne szedj, az csak tünetileg hatna, de a babának ártana..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!