Hát és derékfájás 6 hetesen? Baj van? Természetes?
Figyelt kérdés
még uh n nem láttuk a babát de a derekam alja fájdogál és a hátam teteje bár most köhögök is.Ha fekszem elmulik.A dr ur mikor vizsgált mondta hogy egyértelmű terhesség.holnap megyek uh-ra de félek.nem görcsölök,nem vérzek.,.minimális sárgás folyásom van..Azon kivül semmi bajom.2011. jan. 30. 18:25
1/5 anonim válasza:
Ne aggódj! 5 hetesen aludni nem tudtam két éjszakát sem, mert majdnem beszakadt a hátam annyira fájt és a kezemet is alig tudtam mozdítani.
2/5 anonim válasza:
Elkezdett dolgozni a szervezeted, és minden porcikád hogy a baba ahogy növekszik, legyen helye.Semmi gond.Nekem is volt sárgás-barna folyásom kaptam Utrogestan nevű gyógyszert.Ne felejtsd el említeni a dokinak a folyást, mert lehet neked is kell ilyen.Majd, azért írj, hogy mi volt.
3/5 A kérdező kommentje:
Mindenképp uh aztán pár nap és megyek dokihoz.Csak félek nehogy baja legyen a kicsinek:SParamami vagyok
2011. jan. 30. 19:39
4/5 anonim válasza:
AAAJJJAAAJJJJJJJ......
Ha már most így parázol, mi lesz a végéig....
Na jó , én is ilyen voltam...
A másodiknál könnyebb lesz, mert akkor már tudom,mi miért van,hogyan működik.Egyébként nekem már az UH-án adta a doki, azt a gyógyszert amit írtam.Ne félj ennyire, a derékfájás nem gáz ilyenkor.Ha vmi baj lenne, azért ennél komolyabb tünetek lennének.És a picinek is ártasz ezzel.Szép terhességet, élvezd minden pillanatát.
5/5 anonim válasza:
Ne izgulj! Nekem időszakaim vannak, amikor annyira fáj a derekam és a csípőm, hogy nem tudok menni, szó szerint.Először nekem is hat hetes korban volt, aztán kilenc hetesen és most.
13hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!