Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fizikoterápiára járok, bal...

Fizikoterápiára járok, bal oldali derékfájás miatt.10 kezelés, mely tartalmaz Diadynamic, Interferencia és Bemer mágnes-t.4. alkalommal voltam. Jobban fáj, mint előtte, a másik oldalam is kezelik, így az is elkezdett fájni. Ez ilyenkor természetes?

Figyelt kérdés
A derékfájás okát nem tudom. 8 hónapja tart már. Gyógyszeres kezelések nem használtak, csak a Tigristapasz, meg a Mottó tapasz egy kicsit, de azok meg kimarták a bőrömet.
2016. okt. 21. 20:56
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:

Ezek nem gyógyítanak meg senkit

hátedzés segít fitnesz teremben edzővel

2016. okt. 21. 21:03
 2/38 A kérdező kommentje:
Én már párszor jártam fizikoterápiára. Eddig valahogy mindig segített. 2x voltam a vállammal, nem bírtam a kezeimet felemelni, tavaly pedig sarokcsont kinövéssel és gyulladással. Ez utóbbinál nem hittem volna,hogy segít a kezelés és mégis. Most viszont tényleg nem érzem úgy hogy használna...
2016. okt. 21. 21:07
 3/38 A kérdező kommentje:
Esetleg tudná valaki, hogy mivel lehetne megnézetni, hogy mi a bajom. Röntgen? Vagy van más is? A dokik lumbágónak mondják, de az nem fájhat non-stop 8 hónapja szerintem.
2016. okt. 21. 21:08
 4/38 anonim ***** válasza:
Jobban fájt NEKEM is a fizioterápiatól,ezért abbahagytam. Gondolom egyértelmű Neked is,nem szabad rosszabbodnia Tőle. Több alkalom után.
2016. okt. 21. 22:48
 5/38 anonim ***** válasza:
Mri vizsgalat! Fizetős.
2016. okt. 21. 22:49
 6/38 anonim ***** válasza:
Egyébként Volt egy Ízületre is rámenő Vírus azt kapták el többen is most is,meg Télen az a Bajod,a gyenge pontokat támadja,Bursitist okozhat!
2016. okt. 21. 22:52
 7/38 A kérdező kommentje:

És utána jobb lett,hogy abbahagytad a kezelést? Vagy mitől állt be nálad javulás?

Utánanéztem ennek a bursitisnek. Már majdnem úgy gondoltam, hogy rám is igaz amit leírnak róla, viszont azt írják,hogy mozgás hatására fokozódik a fájdalom. Nekem meg fordítva van. Ha sokat sétálok, jövök-megyek, akkor enyhül valamennyit, de semmiképp sem lesz erősebb a fájás. De azért köszi...

2016. okt. 21. 22:57
 8/38 anonim ***** válasza:
Az előző 3 vagyok,Nekem is Bemert adtak,de úgy látom a másik két kezelésed meg áram. Még a lézert kipróbálhatod,de ha nem javul pár alkalommal,hagyd abba. Amúgy a vírus okozott gyomorinfluenzát télen Nálad,ill volt előtte izületi panaszod mielőtt ez let?
2016. okt. 21. 22:59
 9/38 anonim ***** válasza:
Amit olvastal " baromság " Nekem megállapítottak a bursitist és mozgásra javult egy ideig,ha sokat mentem,akkor fájt újra jobban,ne higgy mindent el,amit mondanak! Nekem nem javult teljesen meg,a meleg idő javított valamit.
2016. okt. 21. 23:01
 10/38 A kérdező kommentje:
Azon a Bemeren szó szerint nem érzek semmit. Mármint a kezelés alatt. Igen, a másik kettő áramos. Az egyik masszírozós, a másik csipkedős, ez a kettő 30 percig tart, a Bemer meg 20 percig. Mondjuk ma jó erősre lett állítva a csipkedés, így a másik oldalam is elkezdett fájni. Nem volt előtte soha semmi ilyen jellegű panaszom. A fájdalom előtt 2 hónappal költöztem, sokat cipekedtem, meg volt egy kisebb balesetem a fájdalom kezdete előtt, leestem magasabbról, de csak a lábam vertem be, vagyis a súlyommal rosszul érkeztem. Én ennek a kettőnek tudtam be eddig a fájdalmamat. Azt hittem amúgy a vesém fáj, többször volt már kövem, de kiderült nem az az oka. Sajnos meg sem nézik az orvosok, hogy miért fájhat, csak küldik vakon kezelésre az embert. Tavaly hónapokig fájt a sarkam, alig bírtam menni. Arra is kaptam kezelést, iontoforézist, krémet masszíroztak árammal a sarkamba, 10 alkalom, 5 percig tartott egy. Rá egy hónapra szűnt meg a fájdalmam nagyjából teljesen..
2016. okt. 21. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!