Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fizikoterápiára járok, bal...

Fizikoterápiára járok, bal oldali derékfájás miatt.10 kezelés, mely tartalmaz Diadynamic, Interferencia és Bemer mágnes-t.4. alkalommal voltam. Jobban fáj, mint előtte, a másik oldalam is kezelik, így az is elkezdett fájni. Ez ilyenkor természetes?

Figyelt kérdés
A derékfájás okát nem tudom. 8 hónapja tart már. Gyógyszeres kezelések nem használtak, csak a Tigristapasz, meg a Mottó tapasz egy kicsit, de azok meg kimarták a bőrömet.
2016. okt. 21. 20:56
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Tipikus vírus tünet Nekem os fájt a talpam másnak a sarka,csonthártyagyulladástól. Volt hasmenésed február fele?
2016. okt. 21. 23:09
 12/38 A kérdező kommentje:
Ki emlékszik már arra, hogy mi volt februárban? :) Amúgy van epekövem, szóval szokott lenni sajnos hasmenésem. Az előbb belefeküdtem egy kád meleg vízbe fürdősóval, egy kicsit most is javult a helyzet. Szóval a meleg jó rá. De attól félek, hogy esetleg porckorongsérv vagy valami komolyabb dolog. Ennyi ideig nem fájhat semmi szerintem..
2016. okt. 21. 23:11
 13/38 anonim ***** válasza:
Sürgősen abba kellne hagynod a kezeléseket,amennyiben nem jó ugyanis ingerület bezetési zavaraid lehetnek.attól fáj. Mri vel ki lehetne mutatni a bajod,de Vírust nem látja. Az meg fizetős 30.000 / láb,csípö. Csak életveszélyes állapotban küldenekb rá. Vagy vársz fél év.
2016. okt. 21. 23:13
 14/38 anonim ***** válasza:
Nekem szintén a meleg válik be,menj lézer,biotlptron vgy infralámpás kezelésre. Nincs szerintem sérved.
2016. okt. 21. 23:15
 15/38 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy megnyugtattál. Hétfőn azért még megkérdezem, hogy ez normális-e ha fáj. Vagy lejjebb állíttatom az áram erősségét. Az az Mri állítólag nem túl egészséges úgy hallottam. Főleg, hogy nekem a héten volt 6 röntgenem, mert balesetem volt. Ez a plusz sugárzás nem kellene még rá. A barátnőm olyan helyen dolgozik ahol MRi-t készítenek, majd megkérdezem azért, hogy ő mit tanácsol. Nekem amúgy lumbágót mondtak mikor kérdeztem, hogy mi a bajom. Egy csomó gyógyszert írtak fel még a kezelés előtt azokat szedtem 0 sikerrel. Érdekes módon a kínai tapasztól egész jól elmúlt a fájdalom szinte napokra, csak az meg kimarta a bőröm még most is vörös, mintha leégett volna. A hétvégén kiagyalom mit is kezdjek magammal. Ultrahangon nem tudják megnézni? Csak mert az még a legkevésbé veszélyes...
2016. okt. 21. 23:19
 16/38 anonim ***** válasza:
Nem veszélyes az mr egyáltalán nincs sugárzás, összekeverheted a computer topográfiával,hol van rengeteg sugárzás! Mágneses letapogató az Mr, olyan,mint a bemer csak nem gyógyításra van. Amúgy ultrahang is jó,de nem.az összes beteg szakaszt látja át. Én is csináltam az áramosat hiába nem érzed meg lejjebb veszed akkor is roszabbodik De ha nem hallhatsz a másik tapasztalatára próbáld ki,aztán majd írj,hogy jobb lesz vagy nem!
2016. okt. 21. 23:26
 17/38 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a kedvességed, hogy válaszolsz a kérdéseimre és megírod a tapasztalatod. De hallgatok rád is, elraktároztam amit mondtál, még érdeklődök azért innen-onnan. Megvárom a hétvégét, ugye most nem lesz kezelés, hogy jobb lesz-e a helyzet vagy még rosszabb. Amúgy a Flector por az egyedüli ami segített egy kicsit. Érdekes módon ezt most az autóbaleseti zúzódásom miatt kaptam a héten, tegnap bevettem és ma egész jó volt a kezelésig. Csak nagyon hányingerem van tőle. :(. Amúgy infralámpám van, pont itt van a szemem előtt. Egy kedves ismerősömnek meg bioptron lámpája van, a jövő héten épp megyek hozzá. Csak nem tudom melyik szín az ami jó rá? Szerintem ő sem fogja tudni...
2016. okt. 21. 23:31
 18/38 anonim ***** válasza:
Majd ird le hogy javult valamitől!
2016. okt. 21. 23:34
 19/38 anonim ***** válasza:
Infrát nem szabad közelről és túl sokáig ill aztán melegen tartsd kezelendő reszed.
2016. okt. 21. 23:35
 20/38 A kérdező kommentje:

Okés, mindenképp megírom. Még a hétfői kezelés előtt írok, hogy a hétvégén történt-e változás az állapotomban. Infra lámpát holnap használom. A másikat sajnos csak a jövő héten, mint írtam.

Annyit még kérdeznék, hogy neked aztán a melegtől jobb lett és elmúlt a fájdalom? Vagy ezt hogy kell érteni? Melegítetted is valamivel? Szedtél rá gyógyszert vagy bármit?

További szép estét és hétvégét Neked!

2016. okt. 21. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!