Kerekesnoemi kérdése:
Az Artroflex Plus vagy a Flexigél a jobb?
Figyelt kérdés
Körülbelül 2 éve nagyon fáj a jobb térdem (porckopásom van). Miután végignéztem a netet két olyan termék maradt ami között vacilálok. Az első az Artroflex Plus, a második a Flexigél.
Elég nagy közöttük árban is a különbség, és más a hatóanyaguk is. Nem tudom, melyiket válasszam. Tapasztalata valakinek?
2016. aug. 19. 13:54
31/32 VPP válasza:
Üdv! megkérdezhetem hogy bevált-e az artroflex? így közel 2 év távlatából? másik kérdésem az lenne hogy ha esetleg nem vált be, visszaadták-e a pénzét mert most legalább is ezt ígérik. vagy esetleg talált más megoldást?
32/32 anonim válasza:
Helló kedves Kérdező, vagy bárki más, akinek tartós tapasztalata van az Artroflexről. Nyilván tartós tapasztalat érdekelne. Illetve az is, hogy az Artroflexnek szemre gyakorolt pozitív hatását érezte-e valaki?? Köszönet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!