Mitől nincs vérkeringés a jobb gyűrűsujjamban?
Na, a helyet az, hogy nekem amúgy is mindig jéghideg mindkét kezem, ha reggel korán suliba megyek, akkor hajlamos rá, hogy lila, de probléma nincs vele. A vérkeringés az viszont lehet probléma.
Most nyári munkán vagyok július 7. óta, és sokat kell gereblyézni, meg ilyesmi, a nyakam is kiáll tőle néha, és görnyedni kell. Tegnap reggel a jobb gyűrűsujjam végét kezdtem nem érezni, mondom biztos a hideg. Csinálom a dolgomat, utána feltűnt, hogy az egész ujjamat alig érzem, és tiszta fehér a többihez képest. Kicsit megijedtem. Pár óra múlva elmúlt, és ma sem volt semmi, viszont most ülök a gép előtt, és kezdtem érezni, hogy megint ugyanaz az ujjam kezd "bénulni". Úgyhogy most eszembe jutott, hogy feltegyem ezt a kérdést. Most mozgattam, ráztam a kezem, és így már jó. De ez még sosem volt. Mit csináljak vele?
Keveset mozgok amúgy, kevés a vitaminbevitelem, ha itthon vagyok, akkor csak ülök. A táplálkozásom is olyan, hogy amikor éhes vagyok, akkor eszek, és amit itthon találok, azt eszek.
Most ezt jól leírtam, de ez az igazság.
Most olvasom, hogy hidegben fáj a kéz, meg lilul, meg minden marhaság. De nekem ez már évek óta így van, hogy hidegben majdhogy megmered a kezem, és fel kell melegítenem. Azt hittem, hogy ez természetes. Persze ne a legkisebb hidegre gondoljatok, hanem a fagypont alattira.
Most akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!