Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az Artroflex Plus vagy a...

Kerekesnoemi kérdése:

Az Artroflex Plus vagy a Flexigél a jobb?

Figyelt kérdés

Körülbelül 2 éve nagyon fáj a jobb térdem (porckopásom van). Miután végignéztem a netet két olyan termék maradt ami között vacilálok. Az első az Artroflex Plus, a második a Flexigél.

Elég nagy közöttük árban is a különbség, és más a hatóanyaguk is. Nem tudom, melyiket válasszam. Tapasztalata valakinek?

2016. aug. 19. 13:54
1 2 3 4
 11/32 Bukovics Tamás 405 válasza:
próbáltam mindkettőt, úgy érzem, hogy az Artroflex hatásosabbnak bizonyul.
2017. márc. 18. 20:58
 12/32 Kövér István 624 válasza:
Ez valami csodabogyó???Miben ennyire más mint a többi artrózisra való készítmény?Mert áruk van!
2017. márc. 21. 22:24
 13/32 Joó Gabriella 038 válasza:
Én meg vagyok elégedve a készítménnyel, fél éve szedem és sokat javult a térdem állapota.
2017. márc. 28. 21:54
 14/32 Tóth László 779 válasza:

Istvánnak!

Ez egy olyan készítmény, ami II.típusú kollagén-peptidet tartalmaz.

Ez az anyag csak az ízületeidben fog hasznosulni.

Segít visszaépíteni a porcszöveteidet.

2017. ápr. 1. 20:46
 15/32 Váradi.Tamás válasza:
a flexigélt próbáltam és jónak bizonyul.
2017. ápr. 10. 21:32
 16/32 Marosi Melinda válasza:

én próbáltam az Artroflexet igaz lehet,így utólag visszagondolva, hogy nem voltam kitartó a szedésével, de nem jött be az alatt az 1 hónap alatt..

mivel a fájdalmaim nem akarnak tompulni, lehet, hogy újra megpróbálom..

2017. ápr. 16. 21:52
 17/32 Bogár Orsolya válasza:
az Artroflexet szedem, örülök, hogy rátaláltam, mert minőségi javulást hozott az életembe.
2017. ápr. 17. 22:15
 18/32 Lukáts Péter válasza:

Milyen kis csapat gyűlt össze az Artroflex körül, akik így dicsőítik!Hát én akkor megtöröm ezt a kis családot!

Én szedtem az Artroflexet az előírt adagokban, de a javulás sehogy sem akaródzott jönni, úgyhogy szerintem egy nagy rakás sz...r!!

2017. ápr. 22. 22:10
 19/32 Kubát Magdolna válasza:

nekem az Artroflex az egész életemet változtatta meg, javított az életminőségemen.

Minden készítmény mindenkinél máshogyan hat, más a reakció idő, mindenki másra esküszik.

2017. máj. 3. 21:48
 20/32 K. Fruzsina válasza:

megnéztem a netten a két készítményt és megmondom őszintén nem nagyon hiszek benne, hogy tud bármit is csinálni.

A porcot visszaépíteni, ugyan már??megy a nép butítás!!

2017. máj. 9. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!