Az Artroflex Plus vagy a Flexigél a jobb?
Körülbelül 2 éve nagyon fáj a jobb térdem (porckopásom van). Miután végignéztem a netet két olyan termék maradt ami között vacilálok. Az első az Artroflex Plus, a második a Flexigél.
Elég nagy közöttük árban is a különbség, és más a hatóanyaguk is. Nem tudom, melyiket válasszam. Tapasztalata valakinek?
Istvánnak!
Ez egy olyan készítmény, ami II.típusú kollagén-peptidet tartalmaz.
Ez az anyag csak az ízületeidben fog hasznosulni.
Segít visszaépíteni a porcszöveteidet.
én próbáltam az Artroflexet igaz lehet,így utólag visszagondolva, hogy nem voltam kitartó a szedésével, de nem jött be az alatt az 1 hónap alatt..
mivel a fájdalmaim nem akarnak tompulni, lehet, hogy újra megpróbálom..
Milyen kis csapat gyűlt össze az Artroflex körül, akik így dicsőítik!Hát én akkor megtöröm ezt a kis családot!
Én szedtem az Artroflexet az előírt adagokban, de a javulás sehogy sem akaródzott jönni, úgyhogy szerintem egy nagy rakás sz...r!!
nekem az Artroflex az egész életemet változtatta meg, javított az életminőségemen.
Minden készítmény mindenkinél máshogyan hat, más a reakció idő, mindenki másra esküszik.
megnéztem a netten a két készítményt és megmondom őszintén nem nagyon hiszek benne, hogy tud bármit is csinálni.
A porcot visszaépíteni, ugyan már??megy a nép butítás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!