Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Az Artroflex Plus vagy a...

Kerekesnoemi kérdése:

Az Artroflex Plus vagy a Flexigél a jobb?

Figyelt kérdés

Körülbelül 2 éve nagyon fáj a jobb térdem (porckopásom van). Miután végignéztem a netet két olyan termék maradt ami között vacilálok. Az első az Artroflex Plus, a második a Flexigél.

Elég nagy közöttük árban is a különbség, és más a hatóanyaguk is. Nem tudom, melyiket válasszam. Tapasztalata valakinek?

2016. aug. 19. 13:54
1 2 3 4
 21/32 Kovacsik Eleónora válasza:

olvasva az előttem levő hozászolásokat, úgy érzem, hogy az Artroflex minősül jobbnak az artrózis tüneti kezelésében.

Én egyiket sem próbáltam még ki, de örülnék ha végre találnék valamilyen hatásos készítményt, ami látványosan tudná kezelni a porckopásomat.

2017. máj. 21. 21:09
 22/32 Valent Eszter válasza:
igaz én egyiket sem próbáltam, tehát nem írok se jót se rosszat a két termékről..amit én szedek az a Donna.
2017. jún. 6. 21:57
 23/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek aki leírta a véleményét, tapasztalatát a kérdésemmel kapcsolatosan.

A napokban megrendeltem az Artroflexet, teszek vele egy próbát és leírom számotokra én is a tapasztalataimat.

2017. jún. 11. 12:31
 24/32 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Megérkezett az Artroflex, egy pozitív élményem már van a céggel kapcsolatosan, ahogy velem bántak.

Jó érzéssel töltött el, hogy felhívtak és egyeztettek velem, hogy mikor jó nekem a készítményt átvenni.

A megbeszélt napon átvettem a készítményt és már szedem is.

A többi pedig majd kiderül, hogy mi fog történni velem.

2017. jún. 19. 19:14
 25/32 A kérdező kommentje:

Lassan 1 hónapja szedem az Artroflexet, és, mint írtam 2 éve van porkopásom a jobb térdemben.

Ezalatt az 1 hónapban annyi javulást éreztem, hogy a fájdalom csökkent egy kicsit, illetve mintha könnyebben menne a reggeli bejáratni.

Nem vártam csodákat és egy kicsit szkeptikusan is indultam neki, de örülök, hogy már most is ennyit segített.

2017. júl. 10. 22:10
 26/32 Kovacsik Eleónora válasza:

Olvasom a sorait, hogy megrendelte a készítményt és szedi is rendesen, gondolom, hogy javulást tapasztalt az artrózisában..és közel 1 hónap alatt csökkentek a fájdalmai, azért ez elég jónak hangzik..

Csak az Artroflexet szedi vagy esetleg van még valamilyen szer, amivel együtt segítik az Ön javulását?

2017. júl. 12. 20:19
 27/32 A kérdező kommentje:

Az Artroflexet szedem mellé én vitaminokat, antioxidánsokat szedek még.

Olyanra gondolok, mint Omega zsírsavak.

2017. júl. 19. 13:41
 28/32 Kovacsik Eleónora válasza:
Ezek szerint nem elég csak az Artroflexet szednem, hogy az állapotom javuljon?Mindenképpen kell szednem nekem is valamit?
2017. júl. 23. 23:12
 29/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok orvos, de szerintem érdemes, vitaminokat valamint antioxidánsokat bevinni a szervezetedbe, az sosem árt.Jótékonyan támogatod a testedet.
2017. júl. 29. 21:26
 30/32 A kérdező kommentje:

Jótékony támogatás a testednek nagyon fontos, hogy mit eszünk , hogyan élünk, minden mindennel összefügg.

Néha, magamról tudom, hogy vártam és még ma is kicsit várom a csodát egy készítménytől, de rá kell jöjjek, hogy ha mindennap tele tömöm a testemet mindenféle "jó" dologgal, akkor, hogy akarom várni a javulást egy tablettától?

Elgondolkodtató számomra...

2017. aug. 4. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!