Az Artroflex Plus vagy a Flexigél a jobb?
Körülbelül 2 éve nagyon fáj a jobb térdem (porckopásom van). Miután végignéztem a netet két olyan termék maradt ami között vacilálok. Az első az Artroflex Plus, a második a Flexigél.
Elég nagy közöttük árban is a különbség, és más a hatóanyaguk is. Nem tudom, melyiket válasszam. Tapasztalata valakinek?
Sziasztok!
Köszönöm a válaszaitokat,nagyon őszinte leszek veletek..
egyiket sem próbáltam ki még...
A fájdalom sajnos ugyanúgy megmaradt,próbálkoztam egyéb szerekkel, kicsit belementem az alternatív gyógyászatba is de a térdem még mindig fáj.
Időszakosan változik a fájdalom mértéke, de elmúlni sajnos nem múlt el...
Így, újra megkérdezlek Benneteket, hogy esetleg valaki próbálta- e azóta az Artroflex Plust vagy a Flexigélt?
Esetleg van-e valamilyen tapasztalat?
Mindenkinek Szép estét!
Szia 3!
Köszönöm a válaszod és a segítségedet is.
Az a helyzet, hogy a glükozaminszulfátot, kondroitinszulfátot és MSM-et próbáltam és nekem nem váltak be.
A kurkumát még nem próbáltam, de örülök, hogy írtad, mert olvasni már olvastam róla...
nekem bevált az Artroflex egy jó ideje használom már, egy kicsit hitetlen voltam az elején és megmondom őszintén, hogy az elején úgy éreztem, hogy semmit sem csinál.
Már abba akartam hagyni a szedést, amikor végre azt éreztem, hogy kicsit talán könnyebb lenne reggel felkeljek az ágyból.én ezt kb. a 2-3 hónap között kezdtem érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!