Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tüdőgyuszim van?

Veronika lány kérdése:

Tüdőgyuszim van?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már egy ideje sokat köhögök és szárazon.Ilyenkor nagyon fáj a torkom és már beszélni se tudok.Szedek antibiotikumot de semmi hatása. Most is lázam van( 38,5 celsius fok). Szerintetek ez Tüdőgyulladás?

2014. dec. 6. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Orvos tudja megmondani, vizsgálat után.
2014. dec. 6. 16:16
 2/7 A kérdező kommentje:
igen de csak hétfőn rendel. Féljek vagy ne?
2014. dec. 6. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne félj, menj vissza az orvoshoz ha továbbra is lázas vagy, Nem tudom mennyi ideje szeded az antibiotikumot, de legalább 1 hét kell,mire hat. Köptetőt nem írt fel az orvos? Tüdődet meghallgatta?
2014. dec. 7. 08:33
 4/7 A kérdező kommentje:
még nem mentünk orvoshoz. holnap fogunk
2014. dec. 7. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor hogy szedtél antibiotikumot? Ugye nem megmaradt pár szemet vettél be, mert ha igen, akkor ez eléggé veszélyes dolog.

Amúgy majd holnap meghallgatja a tüdődet a doki és eldönti mi bajod van, szerintem valamilyen vírusos dolog lesz.

2014. dec. 7. 15:34
 6/7 A kérdező kommentje:
szerinted képes anyám megölni engem?XD Nem dehogy, mindig anyával veszem be a gyógyszert mert nem tudok érte fölkelni az ágyból. most mértük újra:37,6 celsius
2014. dec. 7. 16:13
 7/7 A kérdező kommentje:
ma mégsem megyünk a dokihoz mert tele van.
2014. dec. 8. 10:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!