Akkor is adjam be magamnak a kötelező inzulin dozist ha lement a vercukrom 3,7 re és már vettem be szolocukrokat de eljott a kovetkezo inzulin beadasanak ideje?
Figyelt kérdés
ma 12:52
1/9 anonim 

válasza:

Baromság , a vércukor az izomműködéshez gondolkodáshoz fontos ,kell . A leszorítása a beadott mérgekkel stb beavatkozás mind a szerveket rombolja . Egyél finomlisztet cukrot de mozogj sokat rendszeresen .
2/9 anonim 

válasza:

Ez most pont egy olyan kérdés, amire nem itt kellene valaszt keresni, hanem a kezelő orvosodnal
3/9 anonim 

válasza:

Mindenképpen kérdezd meg az orvosodat.
Ha alacsony, akkor vigyázz, nehogy nagyon lemenjen és bekómálj. Főleg, ha egyedül vagy és senki sincs ott, aki észrevenné és intézkedne, ha gond van.
3,7 alacsony. De nem tudom, hogy mikor eszel, mikor kell enned és annak milyen hatása lesz.
Beállt már egyébként vagy még csak most állítjátok be?
4/9 A kérdező kommentje:
Meg nincs kezeloorvosom. Január óta vagyok cukorbeteg és áprilisban kell mennem diabetologiara ezért még nincs is orvosom.akkor szoktam enni amikor az eloirt inzulin dozist beadom.
ma 13:59
5/9 anonim 

válasza:

De hogy van előírt inzulin adagod, ha nem kezel senki?
7/9 A kérdező kommentje:
A klinikán írták fel. Áprilisban kell mennem a diabetologiajukra de még nincs kezeloorvosom.
ma 14:21
8/9 Ypszilon1980 

válasza:

Ha van inzulinod, amit kell használnod, akkor pontosan el kell mondaniuk mikor hogy kell beadni, ezt nem a betegnek kell találgatnia. Ha más nincs, akkor menj le a háziorvoshoz,hogy segítsen ebben. Nem is értem az egészet.
9/9 anonim 

válasza:

A bázis vagy az étkezés előtti inzulinról beszélsz? Egyáltalán egyes tipusú vagy?
Hagytál ki étkezést? Beteg vagy amúgy?
Ezek ismeretében, a háziorvosod is meg fogja neked mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!