Kötelező tüdőszűrésen vettem részt pár napja,ma kaptam a tagkórháztól egy értesítést és egy időpontot,hogy 2 hét múlva jelenjek meg az ottani tüdőgondozóban.Nyílván valamilyen komolyabb elváltozást látott a tüdőszűrő?
Amikor még kötelező volt, minden szűrés után kaptam saját étdekében haladéktalanul dörgedelmet. Kédzítettek egy felvételt nagy filmre, és a végèn minden rendben volt!
Koszorút még ne rendelj magadnak. Lehet semmi, làbon kihordott tüdőgyulladás nyoma stb.
Anyám 34-ben született, 2915-ben halt meg. Valamikor a 40-es években volt egy tüdőgyulladása.
Mindig visszahívták.
Nem ismerem pontosan a rendszert, de talán szűrésnél kisméretű tekercsfilmet használtak, ami nem elég részletes. Ezért kellett újabb felvétel nagy síkfilmre.
Ma már digitális képrögzítés van, ezt picit sem ismerem.
Hány éves vagy? Dohányzol?
Amúgy simán lehetsz TBC-s is, de nem kell parázni, a TBC gyógyítható (kb. 6 hónapos gyógyszerkúra).
Mondjuk a tüdőrákba sem kell feltétlenül belehalni.
8-as
50,dohányzok sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!