Kötelező tüdőszűrésen vettem részt pár napja,ma kaptam a tagkórháztól egy értesítést és egy időpontot,hogy 2 hét múlva jelenjek meg az ottani tüdőgondozóban.Nyílván valamilyen komolyabb elváltozást látott a tüdőszűrő?
Figyelt kérdés
Nem gondolom,hogy tbc-s lennék,így kizárásos alapon csak daganat gyanúját láthattak gondolom ugye? Mást ugyan mit?okt. 10. 22:47
12/15 A kérdező kommentje:
A kórházi visszarendelésnél a röntgen a jobb felső lebenyben 12x12 mm-és kötegezettséget mutatott ki, a ct is letudva, viszont eredményt nem adtak, majd 1 hét múlva kell a doktornőhöz menni, nála lesz.
nov. 4. 01:29
13/15 anonim válasza:
Az lehet régebbi tüdőgyulladás maradványa vagy hegesedés is.
14/15 A kérdező kommentje:
Jó lenne!!! De a 13mm nem nagy egy régebbi maradvány gyulladás folthoz?
nov. 5. 16:43
15/15 anonim válasza:
Nem tudom, majd úgyis megmondja a doki, mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!