Fülmosás altatásban egy 3,5 éves gyereknek ?
Voltunk fülorvosnál fiammal, mert a gyerekorvos küldött, mert tele van a füle fülzsírral. Amikor náthás volt, fájt neki a füle ezért indultunk orvoshoz, a fülfájás azóta elmúlt, nincs panasz. De a fülorvos azt mondta hogy ő nem csinalja meg neki a fülmosást, hanem elküldött a fővárosba ahol altatásban megcsinálnák. Egy igazán primitív orvos volt, mikor beléptünk hozzá, mar akkor bunkó volt, és aztán leültetett és a fiam lába hozzáert a térdéhez és mogorván mondta neki h engem te ne rugdalj. Fiam elkezdett sírni aztán már a vizsgálat is hisztisen, lefogva erőszakkal történt. Nyilván így nem lehet fület mosni én is értem ha izeg-mozog sir a gyerek, de érdekelne, hogy nem e lehetne máshogy kitisztitani a fülét, mert nem nagyon akarom hogy elaltassak ilyen végett. Illetve ha nincs más panasz akkor mi lenne ha megvárnám amíg kicsit nagyobb lesz es utána mosatnánk ki a fülét ?
Legyszi ne kövezzetek meg, nyilván baj hogy hisztizett a fiam orvosnál, de szerintem ha kedvesebb lett volna az orvos akkor nem kezdett volna sirni, otthon sokszor eljatszottuk a doktorosat, tudta mi lesz a forgatókönyv.

Az én dokim nem kimosni, hanem kiszívni szokta.
Nem tudom ennél egyszerűbben leírni, képzelj el egy közönséges porszívócső szerű műszert, csak nagyon vékonyat, kb. 2-3 miliméter átmérőjű, és azzal szépen kitakarítja odabent. Soha nam éreztem semmit belőle, pedig be volt gyulladva és érzékeny volt a fülem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!