Szerintetek lehet valami betegség a háttérben? 35 éves vagyok, gyakran keresem a neveket, szavakat, úgy érzem szellemileg fáradt vagyok vagy csak szellemi fáradság ez?
Nem bírom a magasat és az emeleten van az öltöző és az étkező,na most amikor felmegyek a falhoz lapulva tudok csak végig menni és nagyon komoly egyensúly zavart érzek ott fent,olyan mintha a mélység húzna maga fele,mint amikor spicces az ember és próbál egyenesen végig menni.
Ez szerintetek a magasságtól való félelem vagy más is lehet esetleg?
A szellemi hanyatlásom nagyon durva,a nagynéném családi nevén is gondolkodtam 1-2 percig,néha nagyon gáz tud lenni.
Szerintetek csak szellemi fáradság vagy más baj van?
Remélem nem ilyen korai elbutulás lesz.
Keress fel orvost, de ezt mi így láthatatlanul nem tudjuk megmondani. Mert ez kb. A kialvatlanságtól kezdve az agydaganatig bármi lehet.
Amit tudok javasolni. Fejts keresztrejtvényt, sudokuzz...stb ha valóban a szellemi fáratsag a gond, trenírozni kéne kicsit az agyad.
Köszönöm a válaszokat,igazából itthon picit tornászok az ülő munka miatt (heti 4 alkalommal 30-40 percem torna,ilyen rövid fitness gyakorlatok,amúgy,nem iszok,nem cigizek,csak kevesett eszek)
De majd probálok változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!