Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem tudom mit tegyek?! Kiderül...

Nem tudom mit tegyek?! Kiderült a lányomról hogy rákos (többi lent)

Figyelt kérdés
Csontrákot diagnosztizáltak a 14 éves lányomnál. Elmondjam neki,hogy mi a baja? Ha igen hogyan közöljem? Tanácstalan vagyok és elkeseredett :(

2014. júl. 16. 20:51
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
0%

Nézzétek a "kedves" olajos ember privát üzenetét:

" Ezt gondolom nekem írtad! Olvass utána az olajnak mielőtt bárkit megrágalmazol. Marihuana olaj a neve és igenis ez az egyetlen gyógymód a rákra!!!!!!!! Okoska!

Amíg nem jársz utána a dolgoknak,ne ítélkezz előre! 3 éves kisfiúnak én hoztam be az országba,hogy meggyógyulhasson,eszem ágában sincs más anyagi kárán meggazdagodni. Nagyon nagy bunkó vagy,hogy így ismeretlenül ezt feltételezed valakiről!!"

2014. aug. 13. 13:45
 32/49 anonim ***** válasza:

Kedves olajos ember majd akkor dicsekedjen, amikor a kisfiú nyolc éves lesz, vagyis megvolt az 5 éves túlélés. :(

Nem tartom valószínűnek, sajnos, hogy meglesz... :(

2014. aug. 13. 13:46
 33/49 kempingbringas ***** válasza:
100%

Szerintem nem itt kene veszekednetek,se nem a kotyvalékot arulgatni.

Szerintem ha valami ilyen hatasos lenne mint ez a hülyeseg akkor egy pár magánklinika már alkalmazna,nem pedig egy internetes oldalon hirdetné egy ki tudja kicsoda.

Gyogyszergyar nem akarja stb,hadjuk már ezeket a kőzhelyeket.Meg mindjart jőn a Biorezonancia.Hanynom kell az ilyen emberektol,legszivesebben ugy pofanvagnek vagy kettot aztan megetetném velük azt amit arulnak.Na megyek mert felidegesitem magam ezeken a mutansokon.

Ha meg valaki találkozni akar velem ezek kőzűl a moslék emberek közül szivesen benne vagyok.Remélem a Varga gyogygombas lesz az első.Budaházi Péter Debrecen

2014. aug. 13. 22:31
 34/49 anonim ***** válasza:
Én senkit nem rövidítettem meg soha egy forinttal sem.Kikérem még a feltételezést sem! Mindenki ugyebár magából indul ki kedves névtelen válaszoló. És alaposan utána néztem a dolognak,úgy hogy előtte én sem tudtam erről a szerről,mert SEGÍTENI akartam egy kisgyereknek,igen,segíteni,nem pénzt levenni bárkiről is,nem észt osztani akartam és sajnálkozni sem!A lehetőséget olvastam a neten és elküldtem a családnak,hogy ha akarják,nézzenek utána!Magát a szert az anyuka mondta,hogy létezik csak nem tudják honnan behozni.Senkire nem lett rátukmálva semmi és én nem forgalmazok semmi ilyen szerintetek "kamut" :) A kemoterápia meg a sugárkezelés pedig ne mondja senki,hogy gyógyír bármire..Az nem lehet gyógyszer,amitől kihullik a hajad..és ez csak egy a sok közül..mellesleg az egészséges sejteket is rombolja mindegyik!! Igenis a gyógyszeripar milliárdos bevételei és emberkéi tehetnek sok mindenről és hogy sok mindenki nem tud a valós és talán megfizethető gyógymódokról. Az orvosi canabis facebook oldalon nyugodtan utána lehet olvasni bárkinek,mekkora hülyeségről beszéltem! De aki nem szeretne meg gyógyulni,vagy esélyt sem adni senkinek,annak nem kötelező tennie semmit. Még szerencse,hogy nem az ilyen korlátolt,másokat ismeretlenül sértegető és bántó emberekkel van teli a világ.:)
2014. aug. 15. 13:59
 35/49 anonim ***** válasza:
22%

Persze, a leukémiás gyerekek 80%-a meg tökvéletlenül gyógyul meg, még véletlenül se a kemoterápiától.

Ezzel az iszonyatos, tudománytalan kamuval, amit hirdetsz, már (hadd gratuláljak!) valószínűleg megöltél egy gyereket, és most azon vagy, hogy még többet megölj.

2014. aug. 15. 14:17
 36/49 anonim ***** válasza:
41%
Aki más szenvedéséből, kétségbeesettségéből hasznot űz, az egy aljas féreg. Most pedig húzz el innen
2014. aug. 15. 14:43
 37/49 anonim ***** válasza:
36%

Valaki komolyan elhiszi, hogy ha lenne más mód, akkor gyerekeket és felnőtteket úgy kezelnének, hogy végighányják az egészet és rosszul vannak?

Mindig is voltak ilyen "nagy titkok" mindenben, ha ennyit használna, a gyógyszeripar is használná. Ez csupa becsapás.

2014. aug. 15. 14:45
 38/49 anonim ***** válasza:
36%
És ne irogass üzeneteket "kedves" csaló, mert nem érdekel, itt pattogjál.
2014. aug. 15. 14:58
 39/49 anonim ***** válasza:
62%
nyugodtan tedd ki,amit írtam neked,nem titok. Ellenben én nem szitkozódok senkire itt,pedig tehetném,ahogy néhányan itt merik ezt tenni velem szemben ismeretlenül. Részemről lezártam a dolgot,aki utána akar olvasni,úgyis megteszi,aki meg nem,az nem. És utoljára írom le,hogy a hülyék is megértsék: NEM ÁRUSÍTOK SEMMIT SENKINEK!!
2014. aug. 15. 16:14
 40/49 anonim ***** válasza:

"Ellenben én nem szitkozódok senkire"

jahm persze, rögtön írtál nekem privit, hogy bunkó vagyok...

2014. aug. 15. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!