Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nem tudom mit tegyek?! Kiderül...

Nem tudom mit tegyek?! Kiderült a lányomról hogy rákos (többi lent)

Figyelt kérdés
Csontrákot diagnosztizáltak a 14 éves lányomnál. Elmondjam neki,hogy mi a baja? Ha igen hogyan közöljem? Tanácstalan vagyok és elkeseredett :(

2014. júl. 16. 20:51
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:

Hol van a rák? És milyen fajta?

Amúgy figyelj oda a lányzóra, könnyen kiborulhat vagy depresszióba kerülhet a következő néhány napban még úgy is, hogy ilyen iszonyú keményen fogadta!!

2014. júl. 17. 22:46
 22/49 A kérdező kommentje:
Figyelek rá!! Egyébként ostheo sarcoma a bal térdében.
2014. júl. 17. 22:54
 23/49 anonim ***** válasza:
2014. júl. 17. 23:09
 24/49 anonim ***** válasza:
Kérdező, azért akkor messze nem reménytelen a helyzet. Sajnos a lányod akár el is veszítheti a végtagot, de ezzel, bármilyen borzalmasnak tűnik is, még bőven tudna élni... Összességében azért egyáltalán nincs rossz esélye a gyógyulásra, ha még nincsenek áttétei. Olvass innen: [link]
2014. júl. 18. 10:18
 25/49 kempingbringas ***** válasza:
100%

Nagyon sajnalom hogy ez törtent es jo egeszseget kivanok es mielobbi gyogyulast.En is rakos voltam de a pajzsmirigyembe,de kigyogyitottak,esmost ugy nez ki semmi bajom.Nagyon erösnek kell lennetek!Senkinek nem kivanom azt a napot mikor megtudja az ember.De a remeny nagyon fontos,mindig keresni kell azt amibe lehet kapaszkodni.Csak viggyazatok,rengeteg a csalo aki masok nyomorat kihasznalva gazdagodik neg,pl Varga fele gyogygomba,meg sorolhatnam.De.otthon megelnek ezek az emberi.söpredekek akik az emberek betegseget kihasznalva gyogyulnak meg.

Anyagilag nem tudom hogy alltok,de Nemetorszagban 200€ a havi Tb.

Nem lehet az otthonival osszehasonlitani,es nincs halapenz.

Irjatok privatba es ha tudok segitek.

2014. júl. 18. 16:56
 26/49 anonim ***** válasza:
41%
kitörölték a hozzászólásomat,nem is értem miért,talán mert túl jót-segítőt írtam válaszként.Van egy bizonyos olaj,ami tud segíteni nektek a rák ellen. Ha szeretnél többet megtudni róla,akkor keress meg,nagyon jó eredményeket érnek el vele szerte a világon..ha kell segítség,szólj! :)
2014. júl. 23. 20:26
 27/49 anonim ***** válasza:
Szia ! Hogy vagytok ? Főleg ,hogy van a lányod ?
2014. júl. 31. 18:16
 28/49 anonim ***** válasza:
27%
Ha olaj meg spárga segítene a rákon, nem lennének rákos emberek!!! meggazdagodsz más betegségén? gratulálok!
2014. júl. 31. 18:53
 29/49 anonim ***** válasza:
50%
azt sem tudod milyen olajról van szó.kiírtam az első hozzászólásomban,de törölték,mert olyan olaj,ami itthon illegális,mint minden,ami segíthetne!! Mielőtt ítélkezel,először kérdezz okoska!!! Sajnos igen,sokan meghalnak itthon rákban,de csak azért,mert nem tudják,hogy van-lehet segítség és mert titkolják előttük a valódi gyógymódot. Képzeld a parlagfű is számos betegségre gyógymód,mégis írtják itthon...na vajon miért?? Mert a gyógyszer iparban milliárdok vannak és senkinek nem érdeke senki gyógyulása. De ha te tudsz segíteni a hölgynek,akkor oszd az észt,de olyan gyógymóddal,amivel valóban segítesz!!!
2014. aug. 13. 12:46
 30/49 anonim ***** válasza:
29,de persze TE ingyen adod a marihuána olajat, igaz?
2014. aug. 13. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!