Kérdezem, hogy van -e valaki aki komolyan tud valami okosságot? Derekam miatt elmentem az orvoshoz, mindenfele küldözgetett megvannak a leletek és kiderült, hogy olyan csontritkulásom van, hogy szabályosan elporladok. T-Score -3,9 L-Score -2,4
Figyelt kérdés
Egy újfajta (nemrég volt az év gyógyszere) FORSTEO terápiába kezdett, ami azt jelenti, hogy mindennap (kötelezően hűtve tárolandó, hűtőtáskában szállítható) öninjekciózom magamat. Az injekció, tű, gyógyszer (Alpha D3) és a deréktapasz, maga 30. 000, - forint havonta, ebből max 12. 000, - téríthet a közgyógy ellátás. Ezen kívül vannak a 3 féle pszichiátriai és 2 féle vérnyomás gyógyszerek. Azt már zokon sem veszem, hogy beleszületett L szemem fénylátó B szemem 10% látásmaradvány Ezt kigazdálkodni nem tudom a fogyatékosségi támogatásból meg a rehab ellátásból.Az önkormányzatnál elküldtek, mondván az etnikai családnak nagyobb szüksége van a támogatásra mint nekem. Az éenen az igazi kérdésem, hogy tud e valaki olyan lehetőséget, szervezetet akihez tudnék fordulni, hogy legalább a gyógyszereket megbehessem ?#gyógyszer segítség #egészségügyitámogatás
2014. máj. 3. 09:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!