Nem tudom mit tegyek?! Kiderült a lányomról hogy rákos (többi lent)
Figyelt kérdés
Csontrákot diagnosztizáltak a 14 éves lányomnál. Elmondjam neki,hogy mi a baja? Ha igen hogyan közöljem? Tanácstalan vagyok és elkeseredett :(2014. júl. 16. 20:51
1/49 anonim válasza:
Ezt talán az orvosával kéne megbeszélned. Az orvos tudni fogja mi a helyes lépés..
2/49 A kérdező kommentje:
az orvos azt mondta hogy tegyem amit jónak látok ,de igazából nem tudom h mi lenne a helyes megoldás . Ezért is írok ide.
2014. júl. 16. 20:55
3/49 anonim válasza:
Persze, hogy mondd el, hiszen beteg. Előbb-utóbb muszáj megtudnia.
4/49 anonim válasza:
Nem is értem, hogy ez miért kérdés egyáltalán? A lányod teste, a lányodnak kell majd kezelésekre járnia, jogában áll tudni, hogy mi a baja, örökké nem hallgathatod el. Ülj le vele, mondd el neki kíméletesen, de gyorsan, és legyél mellette - ez a legfontosabb.
5/49 A kérdező kommentje:
Igazatok van és köszönöm a válaszotokat! De olyan nehéz, hogyan mondjam akkor el? Mármint odamegyek hozzá de elakd a szavam :'( Hiszen olyan fiatal..
2014. júl. 16. 21:04
6/49 anonim válasza:
Én mindenképp elmondanám. Mert kűzdeni csak az ellen lehet amit ismersz!
7/49 anonim válasza:
Mutasd meg neki a leletet, együtt részletesen beszéljétek át, hogy ez mit jelent és mire számíthat. Nagyon sajnálom ami történt, de furcsa az is, hogy még nem tudja, hiszen már nem kisgyerek, feltűnt neki, hogy onkologiára jártok, gondolom. Ma már a rákbetegségből ki lehet gyógyulni, vagy évtizedekig lehet élni a kezelésekkel, folyamatosan jelennek meg új szerek, módszerek, bizakodni kell és nagyon hinni. Tudatosítanod kell benne, hogy sok múlik azéletmódon és a hiten, meditáljon, változtassatok életmódot, mert ennek oka volt, hogy kialakult.
8/49 anonim válasza:
Mondd el, de azt is, hogy ne ijedjen meg, mert a kezelések hatására sokan meggyógyulnak. (még akkor is ezt mond, ha nem teljesen igaz). Nagyon fontos, hogy ő akarjon meggyógyulni.
9/49 anonim válasza:
ahhoz hogy kiderüljön azért szükség volt néhány vizsgálatra.ezen kívül nagy valószínűséggel valami tünete is volt. gondolom tudja hofy beteg de nem tudja mi baja. mond el neki minél előbb hogy legyen ideje erőt gyűjteni a kezelésekhez.(apám ebbe halt bele ugyhogy nem egy sima vérvétel deriti ki, és a tünetek is egyre rosszabodni fognak.azon kívül hogy 14 éves, használja az internetet előbb utóbb ràjön ő is hogy azok a kezelések amiket kap mire valók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!