Nem tudom mit tegyek?! Kiderült a lányomról hogy rákos (többi lent)
Figyelt kérdés
Csontrákot diagnosztizáltak a 14 éves lányomnál. Elmondjam neki,hogy mi a baja? Ha igen hogyan közöljem? Tanácstalan vagyok és elkeseredett :(2014. júl. 16. 20:51
11/49 anonim 

válasza:

mond el neki, ez az ő élete még ha nagyon fiatal akkor is, joga van tudni. Nem lesz könnyű , biztosan fogtok sírni is. Kitartást, neked erősnek kell lenned!
12/49 anonim 

válasza:

Természetesen mondd el, hiszen egyrészt kezelésekre lesz szüksége, másrészt meg joga van tudni, hogy mi van vele!
Ülj le, magyarázz neki - de előbb te magad nyugodj meg, mert neked kell erősnek lenned!! -, ajánld fel, hogy kérdezzen bármit, együtt utána néztek mindennek.
Olvassatok könyveket, ismerje meg a kezeléseket, amik várnak rá.
13/49 anonim 

válasza:

Eddig jó napom volt, köszönöm kérdező!
14/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek és igazatok van! El fogom neki mondani a holnapi nap folyamán. Kedves utolsó mire célzol ezzel?!
2014. júl. 16. 21:24
15/49 anonim 

válasza:

Istenem. nagyon sajnálom,ami történt. de csak pozitívan gondolkodjatok!! meg fog gyógyulni, más ne is jusson eszetekbe. sok-sok kitartást! és mindenképpen mondd el neki.
16/49 anonim 

válasza:

A gyerekek iszonyú erősek tudnak lenni, ha az első sokkon túl lesz, akkor nagyon keményen fog küzdeni. Neked is ugyanilyen keménynek kell lenned! Természetesen mondd el neki, vele történik az egész dolog. Mutasd meg neki, hogy bízol benne.
17/49 anonim 

válasza:

Szia .Sikerült a lányoddal megbeszélnetek a helyzetet ? Hogy van egyébként a lányod ? Kórházban van ,vagy otthon ? Orvosok mit mondanak ? Minden jót kívánok nektek !
18/49 anonim válasza:
Ez nagyon szomorú, elmondtad már neki, hogy döntöttél?
19/49 anonim válasza:
Hát talán az is változtat azon hogy hogy mond el neki hogy ő bátrabb vagy félősebb jellem.
20/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a támogatásotokat így ismeretlenül is. Elmondtam neki . Igazság szerint nem is tudom,hogy mit érez ezzel kapcsolatban. Mindig is olyan lány volt aki nehezen muttatta ki az érzelmeit. Eddig bármi baj érte sosem sírt. Olyan büszke vagyok rá! Megmondtam neki mindent a betegséggel kapcsolatban és azt is ,hogy bármi kérdése van együtt megbeszéljük az orvos is sokat fog segíteni. Kiicsit bizonytalan vagyok mert abban a korban van amikor már élni szeretné a fiatalok életét. Én sem mutatom felé, a féllelmem : bármikor elveszíthetem őt. Megkérdeztem tőle , hogy lenne -e kedve ellmenni még a kezelések előtt valahova a családdal együtt. Azt válaszolta ,hogy velünk szeretne lenni és nem akarja ,hogy éreztessük vele a sajnálatunkat. Van egy öccse aki 8 éves ő is tudja ,hogy a nővére beteg és meg fog gyógyulni. Tudjuk ,hogy erre a betegség fajtája miatt igen alacsony az esély de mi nem adjuk fell!! Nagyon sokat jelent nekem a támogatásotok így ismeretlenül is.
2014. júl. 17. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!