Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Emésztési problémára megoldás,...

Emésztési problémára megoldás, diéta?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy az orvosom semmiféle diétára nem fogott, sőt nem is mondott ezen kívül semmit, miután megjártam a hasi UH-t. 2 hete nagyon elkezdett szúrni az egész hasi részem, utána itt-ott éreztem ugyan ezt és hasnyálmirigy gyulladás gyanújával elküldött UH-ra. Nos ott minden rendben minden olyan szervemmel, amit azzal meg tudott nézni a doktornő.

Ma vissza mentem, oda adtam a papírt a háziorvosnak, furcsán nézte, hogy semmi bajom. Mondtam neki, hogy a beleimben gázok vannak, amit megjegyzett az UH-n a hölgy.

Erre csak annyit válaszolt, hogy emésztési probléma. Mint egészségügyben tanuló ember, tudom, hogy diétázni kellene, de viszont fogalmam sincs, milyenbe fogjak ilyen esetben.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2014. máj. 7. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Bármit ami nem fűszeres, nem gázképző, és kellően egyszerű.
2014. máj. 7. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem gyomorgyulladásom volt, és nagyon-nagyon rossz volt rá a sok cukros-lisztes étel!!! Szóval jöhet bármi, ami nem ez, és nem műkaja: rizs, krumpli, hús,zöldség, gyümölcs.
2014. máj. 7. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Mint az előző plusz:

Zöldség, gyümölcsnek lehetőleg csak a házilag préselt leve

Rizsből barna

Más gabona vízben kásánsk, pld zab, hajdina, köles.

Inni csak víz

2014. máj. 7. 16:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2014. máj. 8. 08:11
 5/5 anonim válasza:
Nehezen szántam rá magam,mert nem hiszek már semmiben, de ezt nem bántam meg! Minden nap egyél meg 2 púpozott kiskanál útifű maghéjat joghurtban, kefirben, vagy csak vizzel. Bármely gyógynövényboltban lehet kapni. Már másnap tökéletes lett a székletem, nem gázosodok annyira, nem fájnak a beleim, majdnem minden problémám eltűnt! Ajánlom szivből!
2016. febr. 1. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!