Volna valamilyen gyors megoldás pár kilos gyors fogyáshoz?
Nem vagyok hive az egészségtelen diétàknak, de ez most vészhelyzet.
3 héten bellül van az esküvöm.
Màr megvan a menyasszonyiruhàm egy ideje, de volt egy làbtörésem és a gyogyulàs ideje alatt a sok fekvéstöl ràmjött 7-8 kilo, és a mennyaszonyiruhàm nem jön ràm és nagyon kiadja az alakom plusz kiloit.
a ruhàt nem lehet àtszabatni, föleg ennyi idö alatt... :(
Kellene egy Tényleg hatékony gyors diéta mert a sportot most nem alkalmazhatom a làbam miatt. Köszönöm elöreis a segitséget
" és a gyogyulàs ideje alatt a sok fekvéstöl ràmjött 7-8 kilo"
Ez a lisztevők kifogása. Persze, egy gramm cukrot nem ettél, egy gramm lisztet nem ettél csak húst, zsírt és salátát, és felpattant 7-8 kiló, mi?
:)
Én tényleg nem hiszem el, de másokat, beleértve önmagadat is még meggyőzhetsz!!
Kedves màsodik.
A kommentedet köszönöm, igaz a kérdésemre vàlaszt nem tartalmazott!!
Én egy szoval sem mondtam hogy nem ettem volna liszet és hasonlokat, de bocsàtsd meg hogy nem 5 oldalas analizàlt kérdéssort irtam hogy mindenki megtudja mitt ettem az emùlt évben.
Illetve hogy külömbözö betegségekröl melyek miatt könnyen hizok nem csatoltam hozzà....
Én írtam mindkét választ. Volt tökéletes megoldás a fogyásodhoz (1. válasz) és volt helyzetérékelés (2. válasz).
Igen, tudnod kell azt is, hogy miért hízol el, mert ha nem tudod akkor újra és újra visszahízol mindahányszor lefogysz. Tehát a 'ketogén étrend' tényleg tökéletes válasz volt, de a képzésedhez hozzá tartozik a 2. válasz is.
Szia!
Értem természetesen,mind a 2 válaszod ,de.
A fekvési időm kicsit több volt mint egy sima láb törés,konkrétan több mint 6 hónapig voltam majdhogynem ágyhoz kötve (csúnya autó baleset),több törés több műtét stb..
Ezt én nem tartottam annyira lényegesnek a válasz érdekében hiszen nem egy 80 kg emberke vagyok hanem jelenleg 67 kg-val "létezem" a magam 175 cm hez...
De minden esetre köszönöm mind a két válaszodat.
Attól még mozoghatsz, hogy el van törve a lábad. Olyanok is tudnak mozogni, akiknek nincs is lába. Pl. kerekesszékben. Ha akarsz, tudsz majd mozogni.
Egyébként egy kis túlsúly az esküvőn nem akkora tragédia, hogy létkérdést csinálj belőle.
Barátnőmnek bejött a Hoodia kapszula. Kipróbált nagyon sok bogyót, port, italt stb. És a Hoodiától fogyott elég gyorsan úgy hogy nem sportolt semmit.
Úgy látom itt is vannak "nagyon okos" emberek... Feltesz az ember egy kérdést és rögtön a rosszindulat tör ki belőlük :(
Remélem már felgyógyultál és sikerül belefogyni a ruhádba! Sok boldogságot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!