Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha betegek vagytok ti is...

Ha betegek vagytok ti is ezerrel nézitek az oylan MESÉKET amiket még oviban? Ez noormális? Ezt hivják regressziónak? 16f

Figyelt kérdés

pl gumimacik, gondosbocsik stb.....

influenza lesz valszeg :S

16f

2013. szept. 18. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:

A regresszió az, amikor visszafejlődsz egy szintre, pl. mikor már szobatiszta a gyermek, és elkezd újra bevizelni, vagy már nem szopja az ujját, és újra kezdi. Általában lelki okai vannak.

Ha betegséged esetén mesét nézel, az nem regresszió, ilyenkor egyszerűen csak gyengébb vagy a szokásosnál, figyelemre, gondoskodásra vágysz, és ezek a másék társulnak a boldog, felhőtlen...stb. gyermekkorhoz. Mesét is olvashatsz, ugyanaz, nem kóros :)

2013. szept. 18. 22:37
 2/4 anonim válasza:
Mindent,csak ne magammal legyek elfoglalva.Beteg vagyok 6 hete,multkor már asztroshow-t meg ilyen teleizét néztem,ahol meg tudsz olyat is venni,amiről nem is tudtad,hogy szükséged van.Szóval gáz!
2013. szept. 18. 22:39
 3/4 A kérdező kommentje:
jah, lázas vagyok és ágyból nézem és gépezek. és ez jóérzés:S viszont fura hogy máskor nem vagyok ilyen csak ha beteg vagyok. ilyenkor annyira kicsinek és nyominak érzem magam. na megyek mert legjobb részjön. szija.
2013. szept. 18. 22:41
 4/4 anonim ***** válasza:
nincs ezzel semmi gond szerintem , most pihenj :)
2013. szept. 18. 22:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!