Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Más is küzd ennyire durva...

Más is küzd ennyire durva vizelési képtelenséggel? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem tudok idegen helyen pisilni sem kakilni.

Zavar,ha mások mozognak a közelben.Már gyerek korom óta létezik ez,és egyre súlyosabbá vált.Félek az idő szorításától,hogy időre kell,hogy sietni kell,minden gondolatom e körül forog,teljesen lefárasztja az életemet.

Én sehol nem hallottam még ilyenről a médiában,pedig nagyon nagy fájdalmakat éltem már át emiatt a suliban mikor nagyon kellett,és 12-16 óráig kellett kibírnom,ebben a folytonos stresszben éltem eddig....

2013. aug. 17. 08:18
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Az látom,hogy az átlag emberek pusztán a munkától teljesen ki vannak készülve,úgy hogy semmi bajuk nincs.Legalábbis ilyen extrém,ami a nap 24 órájában a fejükben motoszkál.

Én akkor,hogy bírnám?Bár én nem is akarom tönkretenni magam,mert alapvetően egészségesen élek,és figyelek a testemre,és ha ezt nem tudom megtenni,hogy e szerint éljek,akkor inkább nem is akarok,mert számomra az nem élet,csak hányódás a halálig....

2013. aug. 19. 20:42
 32/33 anonim ***** válasza:

'és megtalálni azt a "gombot" ami kikapcsolja ezt'

-de nem ezt csinálják a lélekgyógyászok!! NEm vagyunk gépek!

Feltárják azt a sötét gombócot, ami elveszi a szabadságodat. Kivilágosítanak. Megvilágosítanak..

Nem mondtad, mikor kezdődött.. De a probléma a sötétben van mindenképp a tudatalattiban. A lélekgyógyász ezt a területet teszi világossá. Ha megtaláljátok ezt a sötét gombolyagot a tudat mélyében (kialakulási ideje ezeknek rendszerint magzati kortól 4 éves korig) - és racionális tudattal elemzitek (ez nem fog egyedül menni..) akkor az a megismeréstől világos lesz- érthető és ez mint egy lufit a tű, szétpukkasztja. Tehát lesz is meg nem is. Olyan gondot okozó már nem lesz- viszont nem törlődik az egész kín a tudatodból, hanem TUDATOSUL. És könnyebb lesz az életed, és azt megszereted, és már nem fogsz ragaszkodni ehhez a téveszméhez.

Szeretnék segíteni, de nem nagyon jelzel vissza..azért remélem,valamit segítettem,gondolkozz el egy kicsit azokon, amiket írtunk.

üdv.

tudatosan élni -így vagyunk a legszabadabbak, nem vagyunk gombnyomogatós -kikapcsolós gépek (azt mindig egy tudatos ember teszi a gépPEL)

József Attila:

"Az én vezérem bensőmből vezérel!

Emberek, nem vadak -

elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,

nem kartoték-adat.

Jöjj el, szabadság! Te szülj nekem rendet,

jó szóval oktasd, játszani is engedd

szép, komoly fiadat!"

[link]

2013. aug. 19. 21:24
 33/33 A kérdező kommentje:

Téveszme:D

Azért ez olyan,mintha vmi fanatikus őrült lennék.

Ettől függetlenül teljesen ép vagyok.

Racionálisan látom a dolgokat.

2013. aug. 19. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!