Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez nagyon durva mit csináljak?

Ez nagyon durva mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tizen éves vagyok és 3-4 hét alatt 8-9 kg fogytam de elötte is nagyon sovány voltam 68 kg-ról 61-60 kg között vagyok és 18 éves és fiú
2013. aug. 5. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:

orvos?

eszel rendesen?

2013. aug. 5. 18:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Mielőbb orvos, és mond el, ennyit fogytál.

Majd küld további vizsgálatokra.

Nem természetes dolog, fogyókúrával sem megy le ennyi, ilyen rövid idő alatt.

2013. aug. 5. 18:23
 3/8 A kérdező kommentje:
persze eszek rendesen de itthon amikor megyek munkába akkor nem tudok sokat enni egy szendvicset eszek meg reggel 5 óra körül 20 órakor érek meg de nem megyek minden nap dolgozni orvoshoz nem megyek mert drága más részről pedig csak ijeszteget a leletekel mint múltkor ha van bajom nem szeretném pontosan tudni.
2013. aug. 5. 18:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Drága az orvos??? Háziorvos INGYEN lát el!!

Tehát, már voltak rosszak a leleteid.. Gondolod, hogy ijesztget? Nem ijesztget..

Az előbb nem akartam leírni, de megteszem most, ha már kikényszerítetted a hülyeségeddel. A tumor leglátványosabb egyik jele a fogyás. De HA időben elmész, megcsinálják a vizsgálatokat, AZ IS INGYENES, akkor van esélyed a gyógyulásra.

Hat éve járom az onkológiát. Soha! Érted, soha NEM kellet

fizetnem sehol sem. Hálapénzt sem.

Na, húzz el az orvoshoz!!!!

2013. aug. 5. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:
akkor meg minek kérdezősködsz?
2013. aug. 5. 18:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Az lehet de ilyen fiatalon tumor nem hiszem az lehet hogy a házi orvos inygen van de ingyen milyen ellátást kap az ember semmilyent se
2013. aug. 5. 18:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem nézel tv-t? Nem olvasol újságot? Tumor nem csak az öregek betegsége, fiataloké is sajnos. Tájékozódj már egy kicsit!!

Milyen ellátást kapsz ingyen?? Normálisat!

Ne mond már, hogy a csórókat hagyják meghalni, mert nem hiszem..Az onkológián már lepotyogott a csempe, nem volt párna, de ingyen kaptunk szakszerű ellátást.

Lehet szidni az egészségügyet, de akkor az a következménye, hogy olyanok mint TE elhiszi, és nem tesz egy lépést sem, csak ráfogja másokra a hülyeségét, hogy miért nem megy orvoshoz.

Ne mártírkodj, ne keres bünbakot, azért mert TE felelőtlen, és nemtörődöm vagy.

Húzzál az orvoshoz, és hallgass rá!

2013. aug. 5. 18:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért ne rémülj halálra, legyen egy vérvételed, abból minden kiderül! Először is egyél rendesen és változatosan! Ez alap!!!!!! A sok ipari hulladékot próbáld meg mellőzni. Én most jövök ki egy haránt vastagbél balhéból, 4 hónap munka után vagyok rendben önerőből, tudatosan kajálva, nulla gyógyszerrel!
2013. aug. 6. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!