Ez valami durva vírus lehet?
Figyelt kérdés
3 nappal ezelőtt magas lázam volt, másnap reggelre teljesen le is ment azóta nem volt hőemelkedésem se. Viszont hánytam majd iszonyatos hasmenés jött rám, ami jelenleg is tart. Mivel alig bírok enni így nem is jön széklet csak folyadék. Éjjel 1 liter biztos kijött, már szédelegtem is meg tisztára kiszáradt a szám. Szerencsére inni tudok és figyelek is hogy pótoljam a folyadékot meg a sót. Tegnap egész nap bevettem 7db Bolus hasfogót plusz 1 db Lopediumot, hát semmit nem ért. Hogy még fokozzam csodás állapotomat, ma még meg is jött a menstruációm... Valószínűleg elkaptam, mert a társaságomban ugyanezzel a tünettel szenvedett más is. De nem tudom mit tegyek hogy elálljon már ez a vízes hasmenés...2013. márc. 19. 19:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!