Láz, nátha nélküli vírus, vagy inkább kimerültség?
Tegnap délután kezdődött, sokat dolgoztam a héten, este nagyon fáradt voltam. Az éjszaka borzasztó volt, rázott a hideg, lázam nem volt, rátekertem a fűtést, akkor jobb lett. Nem tudtam aludni, mintha pánik rohamom lett volna egész éjszaka. Régebben voltam pánikbeteg. Reszketés, gyengeség, félelemérzet, álmatlanság voltak a tüneteim. Emellett a gyomrom is rossz volt, gondoltam kimarta az aspirin plusz C, amit előző nap ittam, mert 37 volt a hőm és gyenge náthát is éreztem. De éjjel már elbizonytalanodtam, hogy ez most nátha vagy mi, talán valami súlyos betegségem van? A szívem nagyon vert.
Ma nappal gyenge voltam, sokszor éhes, üresnek éreztem a gyomrom, időnként hányingerem volt, de azért egy keveset dolgoztam. Itthon dolgozok. Most estére megint jön a fura érzés, rosszullét, lázam nincs.
Mi ez vírus, vagy kimerültség? Régebben volt, hogy túlhajtottam magam, de akkor más érzésem volt, most betegnek érzem magam, de nincs láz, nátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!