Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Láz, nátha nélküli vírus,...

Láz, nátha nélküli vírus, vagy inkább kimerültség?

Figyelt kérdés

Tegnap délután kezdődött, sokat dolgoztam a héten, este nagyon fáradt voltam. Az éjszaka borzasztó volt, rázott a hideg, lázam nem volt, rátekertem a fűtést, akkor jobb lett. Nem tudtam aludni, mintha pánik rohamom lett volna egész éjszaka. Régebben voltam pánikbeteg. Reszketés, gyengeség, félelemérzet, álmatlanság voltak a tüneteim. Emellett a gyomrom is rossz volt, gondoltam kimarta az aspirin plusz C, amit előző nap ittam, mert 37 volt a hőm és gyenge náthát is éreztem. De éjjel már elbizonytalanodtam, hogy ez most nátha vagy mi, talán valami súlyos betegségem van? A szívem nagyon vert.

Ma nappal gyenge voltam, sokszor éhes, üresnek éreztem a gyomrom, időnként hányingerem volt, de azért egy keveset dolgoztam. Itthon dolgozok. Most estére megint jön a fura érzés, rosszullét, lázam nincs.

Mi ez vírus, vagy kimerültség? Régebben volt, hogy túlhajtottam magam, de akkor más érzésem volt, most betegnek érzem magam, de nincs láz, nátha.

2013. márc. 18. 22:07
 1/3 A kérdező kommentje:
Tünetem volt még éjjel: szájszárazság, ezért sokat ittam, vizet, emiatt pedig vagy 6szor kellett éjjel wc-znem.
2013. márc. 18. 22:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet kimerültség, de inkább valami vírustól lehet ez. Sok folyadék, sok vitamin, pihenés (nem kell dolgozni!) és pár nap alatt elmúlik. Ha mégsem, akkor érdemes felkeresni a háziorvost.
2013. márc. 19. 08:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Éjszakára bevettem fél nyugtatót, nagyon jót aludtam, most is jól vagyok, úgyhogy lehet, hogy mégiscsak a kimerültség volt inkább a bűnös. Vagy egy vírus is rátett közben. Ma már nem hajtom magam annyira, de dolgozni kell sajnos, vagy nem sajnos, sok a munka. Köszi a választ!
2013. márc. 19. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!