Elég durva vírus lehet? Ez így normális?
Szia!
Igen, szegénykét elnyomja a betegség és a gyógyszerek.
Minden beteg gyerek így reagálna.
Nagyon sokat igyon a baba, gondolom étvágya nincs a folyadék a lényeg.
Pár nap múlva jobb lessz a helyzet, nyugodj meg!!
szia
orvos látta már?
mi két hete estünk át rajta,magas láz,hasmenés.az jó ha sokat tud aludni, kipiheni.de a folyadék pótlásra nagyon figyeljetek!
jobbulást
Nálunk most volt vírusos torokgyulladás, 3 napig 39 fokos láza volt a babámnak. A lázcsillapítók kb.38,5-ig vitték le úgyhogy rásegítettünk borogatással úgy ment le 38-38,2-re. Reggel csak hóemelkedése volt de kora du.-ra mindig felszaladt. Ő is csak aludt, aludt ha meg ébren volt feküdt cumival a szájában és nézte a tv-t. :(
De 3 nap után elmúlt és kezdett visszatérni belé az élet. Ne aggódj, nem lesz baj csak csillapítsd a lázát az nagyon fontos.
3. vagyok.
Most jut eszembe, hogy nálunk is volt hasmenés 1 napig. Azt is a vírus csinálta a doki szerint.
És az előbb még elfelejtettem, hogy a folyadék is nagyon fontos de ha szopizik az jó. A vizet meg megpróbálhatod kanállal is, ha kell 5 percenként és ha csak 1-1 kanálkával bemegy már az is valami.
Szia! A lázát 38 alá jó lenne levinni: hűtőfürdő, vagy priznic a lázcsillapító mellé. Az jó, ha szopik. Van még elég ahhoz, hogy elég folyadékhoz jusson? Érdemes ilyenkor venni Normolyt port, az segít megkötni a folyadékot. Ez jó lázas betegnél, hányás, hasmenés esetén. Szerencsétek, hogy a hasa nem megy.
Az alvással nincs gond, elég fárasztó a szervezetnek leküzdenie a vírust. 1-2 nap és jobban lesz.
Jobbulást a kis betegnek! :o)
első v..)
Nem is kell erőltetni a kaját az nagyon jó, hogy szopizik, majd behozza a lemaradást.
A nurofen vagy panadol adagolóval esetleg napi párszor adhatsz a szájába vizet, ha kanálból nem fogadja el.
Szerintem, ha cicizik folyamatosan semmi ok az aggodalomra, reméljük holnapra jobban lessz a babád!
Jobbulást kívánok!
ÁÁÁ nem fog kiszáradni ne izgulj! Ha szopizik az magában is elég de azért itatni is érdemes. Az enyém mikor ez a betegsége volt, fél dl teát ivott meg egész nap meg 1,5 doboz joghurtot és nem száradt ki pedig nincs sok tartaléka. 1 éves és 8 kiló sincs.
3. voltam (azt hiszem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!