Nagyon fontos! Nagyon durva vírus a gépemen, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy vírus a gépemen aminek az a file neve hogy funny ust scandals.exe (vicces botrányokat jelent).És ettől lehetetlen megszabadulni,újra tettem a gépet vagy 3-szor,formáztam is1-szer,vírusírtók közül az avast "meggágyult" a nod leáll az adwanced system care (awc) az megy,az találta is a vírust per pillanat,akárhányszor,irtok,formázok,ujra telepitek stb. visszakerül a vírus,pedig internetre se mek fel akkor,se pendrive,se cd,mit tegyek???2012. szept. 22. 21:57
2/25 A kérdező kommentje:
nem működik a link ami az oldaladon volt (1.-nek)
2012. szept. 22. 22:17
3/25 anonim válasza:
Akkor tedd azt, amit én:
Beírod gugliba: funny ust scandals.exe
És keresgélsz, fordítasz. sajnos, én csak ennyit tudok segíteni
4/25 anonim válasza:
Remove Funny UST Scandal.exe system processes:
Funny UST Scandal.exe
killer.exe
xmss.exe
smss.exe
Remove Funny UST Scandal.exe files:
Funny UST Scandal.avi.exe
<Windows>Funny UST Scandal.exe
killer.exe
xmss.exe
smss.exe
Remove Funny UST Scandal.exe registry values:
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL
CheckedValue 0
HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Runonce Windows>\smss.exe
6/25 anonim válasza:
na elöször nézd meg a karantéd,mert onnan törölni kell ,mert ha onnan nem törlöd akkor megmarad próbáld meg a malware bitessel tölsd le adatbázis frissités ellenörzés és irtsad ki ,és ha karanténba teszi akkor töröld onnan!!!
7/25 Karesz6969 válasza:
Valamit rosszul csinálsz...az 1. linkje működik különben!
Ha semmivel sem boldogulsz, itt katt rá bármelyik letöltő fülre.
...ez még a toolbar egyvelegeket is leszedi gond nélkül.
8/25 A kérdező kommentje:
kösz,mindenkinek,megpróbálom az összeset :S,de mostanában csak az explorer-t engedi használni,a firefoxnál újraindul a gép és kér vlamien bios frissítést,meghardverellenőrzéseket stb. :S miért?
2012. szept. 23. 12:51
9/25 A kérdező kommentje:
ez egy szar_ágó,kö_sög b_zi vírus,megnyitom a linkjeiteket katt a downloadra és bezárja mindenestül :s
2012. szept. 23. 12:55
10/25 A kérdező kommentje:
oké,kösz az utolsó válaszolónak a linkjén az eggyiket csak működésre bírtam,már nem kapcsol ki a gép magátol :) kösz
2012. szept. 23. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!