Nagyon fontos! Nagyon durva vírus a gépemen, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy vírus a gépemen aminek az a file neve hogy funny ust scandals.exe (vicces botrányokat jelent).És ettől lehetetlen megszabadulni,újra tettem a gépet vagy 3-szor,formáztam is1-szer,vírusírtók közül az avast "meggágyult" a nod leáll az adwanced system care (awc) az megy,az találta is a vírust per pillanat,akárhányszor,irtok,formázok,ujra telepitek stb. visszakerül a vírus,pedig internetre se mek fel akkor,se pendrive,se cd,mit tegyek???2012. szept. 22. 21:57
11/25 A kérdező kommentje:
tévedtem,1 óra múlva ugyan ez lesz :(
2012. szept. 23. 15:23
12/25 anonim válasza:
Dos:
Format c /-r
Ez tuti segít, mindent töröl, nincs biztonsági mentés, semmi, viszont ezt csak rendszergazdaként tudod megtenni...
Bár ha simán formáztad, akkor is törlődnie kellett volna, hm... Véletlenül, nincsen hálózatba kötve a géped, vezeték nélküli, vagy bármilyen....
13/25 anonim válasza:
kemény dió ez a a vírus: itt írnak róla valamit de csak angolgul: [link] próbáltad már azt,hogy leállitotd a folyamatát a felaldatkezelöbe,és kiritani a vírusirtóddal vagy a kémprogram eltávlitóval,vagy probáld a gépet csökkentet modba elinditáni és válaszad azt,hogy csökkentet mód hálozattal és úgy kiritani,de amit linkeltem ezt tudtam csak leforditani google segitségevel start vezőrlő pult felügyeletei eszközök szolgáltatások meg keresed annak a folyamatatát és leállitot vagyis a funny ust scandals.exe-t ez csak lebénitj a vírus utána próbáld eltávlítani
14/25 anonim válasza:
ja meg még azt írjak,hogy tisztisad ki a gépeded cclearnerrel temp fájlok töltése böngészési adatok stb
15/25 A kérdező kommentje:
oké,a terv megvan,ccleaner az már volt,most kipróbálom hogy:csökkentettmód hálózattal,spybot destroy futtatás,malware bitessel,advanced system care 6-tal,és az avastot lekéne szednem de problémás,a nodot meg fel se engedi tenni :p,és aztán még a ccleaner is jöhet rá,ha ez nem megy mégegyszer megcsinálom és a win-t is ujra teszem (xp) majd szólok ha van valami
2012. szept. 23. 19:33
16/25 A kérdező kommentje:
nem jött be,lehet h újra kéne tennem is ?
2012. szept. 23. 21:31
17/25 anonim válasza:
azt hisezzem meg van a megoldás: [link] itt van egy link,hogy tölsd le a virus removal tollst ez a szöveg után "Method 1: Remove the virus automatically by UST Virus removal Tool" a kék szövegre telepitesd fel teljes ellenörzést és távlostdas el
18/25 A kérdező kommentje:
leszedtem a removert,inditottam,(nem kellet telepiteni,csak egy ikon volt),lehetséges azt irja:no funny virus running!!!!,szerintem a vírustól megszabadultam a sok irtó hatásától,csak!!!:a virusok törölve lettek amik beépültek a windows fájlokba,és így néhány fájlom törlődött,vagy sérült a win-ből,azért indul ujra a gép károsodás megelőzése miatt,meg kéri h tegyem be a szervíz csomag 3-as cd-t,szentem már csak ujra kell rakni :) majd szólok ha megint szar van :/
2012. szept. 24. 14:13
19/25 A kérdező kommentje:
ja és a feladat kezelő sem jelzi h futnának a virus fájljai (killer.exe,smss.exr stb.)
2012. szept. 24. 14:14
20/25 anonim válasza:
na örülök,hogy tudam segiteni,meg ha ez se vált volna be lett volna máág 2-3 ötletem,de ez legalább megoldottaXD nyugodtan szóljál ha van valami próblémád,jó,hogy az a vírus nem tette totál károssá a gépet,lehet olna ez még rosszabb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!