Más is küzd ennyire durva vizelési képtelenséggel? Bővebben lent.
Egyáltalán nem tudok idegen helyen pisilni sem kakilni.
Zavar,ha mások mozognak a közelben.Már gyerek korom óta létezik ez,és egyre súlyosabbá vált.Félek az idő szorításától,hogy időre kell,hogy sietni kell,minden gondolatom e körül forog,teljesen lefárasztja az életemet.
Én sehol nem hallottam még ilyenről a médiában,pedig nagyon nagy fájdalmakat éltem már át emiatt a suliban mikor nagyon kellett,és 12-16 óráig kellett kibírnom,ebben a folytonos stresszben éltem eddig....
Jaj,dehogy is.
Mi lenne ebben visszataszító?:D
Megbotránkoztató?Én ezt a szót nem ismerem.
Ha egy ember meztelenül sétálna az úton engem az sem érdekelne,az ő dolga.
Pont az ilyen emberi butaságok taszítanak,hogy mi illetlen,meg megbotránkoztató:D
Meg ha az emberek nem a saját dolgaikkal vannak elfoglalva.
Nálam toleránsabb,megértőbb ember talán nincs is..
ez nem a gátlásokon múlik.
hidd el,amikor már annyira fáj a hólyagod,hogy majd meghalsz,halálfélelmed van,már az sem érdekelne,ha meztelenül látna egy focistadionnyi ember,csak jönne ki.
Itthon tudok,ha nyugalom van,ha nem mászkálnak,nincs veszekedés,feszültség,ilyesmi....
Ezt nem én döntöm el,hogy na akkor én most nem tudok.
Hanem nem megy,zavar mások jelenléte,ha sietni kell,a határidő.
Ez nem ugyanolyan,mint amikor vki szégyenlős vagy fél a rossz higéniától,mert az mástól fél.
szerencsére a lakásunk felépítése olyan,hogy a házat egy ajtó két részre osztja,és pl amikor a konyhában vannak,és közepén zárt az ajtó,meg még a fürdőszoba ajtó is,akkor könnyebben tudok,mert érzem,hogy messze vannak tőlem...
szeretem ha több ajtó választ el.
Apukámnak is van enyhébben ilyen,de nála nem ilyen durva,de hallom pl ha bemegy a fürdőbe,neki is kell pár másodperc,anyám viszont,ha fogat mosok is akármikor bejön és pisil egyet,mert ő nem bírja tartani.......
"Ezt nem én döntöm el,hogy na akkor én most nem tudok."
Pedig: de. Ezért betegség, mert azt hiszed ezt más dönti el. Ezért kellene egy jó terapeuta.
A szobatisztaság kialakulásakor kialakul ennek a tudati szabályozása
- bocs, véletlen elment, folyt:
Anyukád kérdezd erről az időszakról. Mi volt ?
És egyáltalán, mikor kezdődött ez a téveszme, hogy más nem olyan toleráns, mint te, és zavaró elem? Az igazság az, hogy más is toleráns. Emberek vagyunk, társadalomban élünk, toleráljuk egymást.
Még egy: lehet, hgoy magzati korban hallottál olyat - kismamák néha rosszul érzik magukat a wc-n - "jaj, meghalok... ajaj végem"
Az a helyzet, hogy mivel amúgy is életveszélyben érzi magát ilyenkor a kis magzat: rögzíthet ilyet!! - bevésődhet - természetesen a TUDAT ALÁ - orvosok ki tudják hozni onnan (van olyan, hogy hipnózissal, vagy máshogy.)
Keresni kell a megoldást, mert ez nem normális, beteg vagy, meg kell gyógyulni!!
Olyan szintű változásban nem hiszek,hogy egyszer csak hirtelen minden normális lesz,és majd úgy élek,mint más...
Ez szinte lehetetlen.Ez tuti mindig a fejemben lesz,hogy idegen helyen,ahol sietni kell,nem fogok sosem tudni.
Már az is haladás,amit itthon elértem...
Ragaszkodunk a saját bajainkhoz. Nem ritka ez. Miért van ez?
Tkp egyáltalán semmihez sem szabadna ragaszkodni. Iszonyú nehézkessé teszi az életet és lehetetlenné a megismerést (gnózis)
Hagyd el magad, ne ragaszkodj! Szabadon áramlik a világ, benne vagy az áramlásban, része vagy- és ha "üres" (ragaszkodás, előítélet, prekoncepció nélkülit jelent az "üres" ) ha üres a figyelmem - mint a fénysugár mely világossá teszi a dolgokat - megismerhetem és valahogy kifejezhetem- szóval, rajzzal, festéssel, tánccal, zenéléssel, énekkel, drámajátékkal, munkámmal.
Ez emberi méltóságunk lényege, értelme, szépsége.
A 21.században élünk.Van net,simán dolgozhatna rengeteg ember neten keresztül.
Mozgássérültek nem is tudom hol tudnak elhelyezkedni.
Valahol én is fogyatékkal élő vagy,de ezt nem ismeri el senki.Sajnos....
Amikor ezt elmondom vkinek,egyből azt gondolja,hogy ez biztos kezelhető.
De vannak akik egész életükre lebénulnak és nem épülnek fel.
Három út van
1.Vagy élek szorongva és leépülök,és élek még pár évet így
2.Öngyilkosság
3.kiépítek egy olyan életet,ahol megtudom kerülni ezeket a dolgokat,mert erre is fel kell készülnöm,hogy nem lesz változás.
Olvasgattam mát a témában,enyhébb bajokkal küszködő embereknél,akik pl csak akkor nem tudnak,ha vki mellettük áll,és azt írták,hogy évek alatt nem értek el nála semmi változást.
Szerintem a testi jellegű betegségeket sokkal egyszerűbb gyógyítani,mint a pszichéseket,mert legalább azok tökéletesen feltárhatóak,objektívek.Ott van előtted fizikálisan,de egy ember pszichéjébe beférkőzni,és megtalálni azt a "gombot" ami kikapcsolja ezt az egész nagyon komoly feladat.
Még a rákot sem tudják gyógyítani,ami lehet ilyen dolgoknál sokkal egyszerűbb.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!