Más is küzd ennyire durva vizelési képtelenséggel? Bővebben lent.
Egyáltalán nem tudok idegen helyen pisilni sem kakilni.
Zavar,ha mások mozognak a közelben.Már gyerek korom óta létezik ez,és egyre súlyosabbá vált.Félek az idő szorításától,hogy időre kell,hogy sietni kell,minden gondolatom e körül forog,teljesen lefárasztja az életemet.
Én sehol nem hallottam még ilyenről a médiában,pedig nagyon nagy fájdalmakat éltem már át emiatt a suliban mikor nagyon kellett,és 12-16 óráig kellett kibírnom,ebben a folytonos stresszben éltem eddig....
az a vicc,hogy osztályelső voltam,kitűnő tanuló.Mindig jó gyerek...és pont velem történik ez.....
Más,jóval egyszerűbb ösztönlények,buta emberek meg vígan élnek......
Igen,a kulcsra zárható esetén is.Ez már nem csak arról szól,hogy nem vagyok egyedül,hanem,hogy szorít az idő.Nem tudok kiverni ezt a fejemből...
Elfogok menni egy szakemberhez,de tényleg nem látom értelmét,valszeg jó ha 10 millióból 1 ember van ilyen,mint én,ha nem ritkább...
Azon próbálok dolgozni jelenleg,hogy kiépítsek egy olyan életet,amivel itthon tudok majd dolgozni.
Biológus végzettségem lesz.E mellett gondoltam arra,hogy OKJ-s tanfolyamon elvégzek egy könyvelői tanfolyamot,de sajna pechemre a szemét állam most hosszabbította meg és emelte fel ezeknek a díját.
Nagyon sok dolog megfordult már a fejemben,hogy vmilyen erotikus jellegű munkát is vállalok,mert azzal legalább rövid idő alatt sok pénzt lehet keresni.Nem luxusban szeretnék élni,csak azt,hogy ne legyenek gondok a számlákkal,de ezt egy 4 órás munkaidőben,amit talán,esetleg fogcsikorgatva kibírnék nem lehet elérni.
Sajnos nálunk erről igazán soha nem beszéltünk,úgy kezelnek,mintha átlagos lennék,mintha nem lenne problémám,pedig tudják ,hogy van,de ezt csak én élem meg,én tudom milyen sokrétű.
Azon sajnálkoznak,hogy miért nem járok sehová.
Nem értik meg,hogy nekem ez hatalmas teher,folyton ezzel élni,nem vagyok átlagos,nem tudok átlagos életet élni.
Sajnos elég buta közegben élek,soha gyerekoromban sem láttam egy értelmes felnőttet magam körül,akire felnéztem volna,mind buták,mint a Föld...
Sajna egyre nehezebb minden,ráadásul nem csak ez az egy gondom van.Mellette még vannak számos apró problémáim.
De az enyémen kívül még másnak is van a családban,a szüleim az utóbbi időben egyre többet isznak,rossz látni ,hogy mennyire épülnek lefelé.Egy társadalmi szokásnak indult,azzá vált,folyton a rokonok jöttek-mentek,és folyton ittak,ez úgy hallottam Magyarországon elég nagy népbetegség,hogy isznak társaságban.Én annyira megundorodtam az alkoholtól,hogy 24 éves létemre életemben nem voltam még soha részeg sem,nem fogom magam tudatosan mérgezni,mikor van elég bajom így is.
Volt olyan a rokonságban már aki ebben halt meg,meg olyan is aki a halálból hoztak vissza szinte,neki annyi volt a szerencséje,hogy fizettek az orvosoknak rengeteg pénzt,nem hagyták meghalni.És akkor mikor meghal egy ilyen ember mindenki sajnálkozik,pedig ezek az emberek tudatosan,akarattal pusztítják magukat,valahol nem tudom sajnálni az olyanokat,akik nem becsülik meg az egészségüket.Másoknak meg velük született vagy később kialakult betegségtől kell szenvedniük....
Bocsi,hogy eltértem a témától,de sajnos ez is sokat számít.
Mármint,hogy hová születsz..
Köszönöm:)
Bárhogy is alakul próbálkozni fogok mielőtt feladnám,mielőtt végleg összeomlik minden....
Tudom kicsit furán hangzik,de valahol ez is a személyiségem része,nagyon sokat tanultam ezáltal.
Kirekesztettségről,elszigeteltségről,sorstalanságról,amit egy átlag ember nem ért meg.
Az ember nem látja ki mellett megy el,hogy mennyire más,mint a többi....én ezt mindig is éreztem és ez határozta meg az életemet.......
Hogy lehetek e valaha már átlagos,nem tudom,kétlem.
Nagyon sok olyan tulajdonság összpontosult bennem,amik nagyon ritkák,átlagon kívüliek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!